wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Jun

motherhood monday : Adik dan Abang

Author:lizz

motherhood monday : Adik dan Abangmotherhood monday motherhood monday : Adik dan Abang

 

Biler tengok gambar ni terasa syahdu lakkan….anak comey mummy tu tengah pujuk abangnyer yang tengah meragam bagus tul adik siap pujuk nak makan aiskrimla…beli coklat la, pegi main taman la…memacam tapi abangnyer buat dek….mood baru bangun tido tak habis lagik ….huhu

ssst: anak yang 2 orang memacam ragam tapi kekadang klakar ngan gelagat dierang ni…

pixel motherhood monday : Adik dan Abang

13 Responses to “motherhood monday : Adik dan Abang”

  1. Kakzakie says:

    Lizz… apa yg jelas adik sayang betuk kat abang dia (perempuan katakan) memang penyayang. Bertuahlah siapa yg dapat anak dara ini…

  2. LadyAyu says:

    kawaiii jer tgk ni
    si adek ai tgk rambut dia best sgt
    dulu my son rambut curl gituew la tapi biler asyik botak jer dah jadi straight…tapi gegurl rambut tue cute bangat la

  3. LYAFRINA says:

    alahai..comel n sweetnyer si adik ni… mmg la rasa tsentuh hati ni tgk gelagat ni

  4. Ajumohit says:

    Mmg macam2 anak2 ni kan lizz, seronok tgk gelagat diorg ni, alahai si Adik nak bmanja dgn si Abg hihi

  5. kak ieda says:

    aah anak kedua biasanya pandai memujuk … berani dan x lokek ilmu .. insyaallahhh dik ;)

  6. lily @ mummyQistina says:

    Alhai..sweetnye…pandai adik pujuk abang..^^

  7. IntaNBerliaN says:

    ololo sweet nya.. bagus adik.. pandai pujuk abg yer :-)

  8. CANTIKNYE RAMBUT DIE..SUKERRR!!!
    IGT ABG SAKIT PERUT THEN KAKAK TOLONG GOSOK..HEHE


Leave a Reply

Current day month ye@r *