wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 Jul

Motherhood Mondays : Mainan Baru | Iron Man vs Barbie

Author:lizz

Motherhood Mondays : Mainan Baru | Iron Man vs Barbie

hari dah isnin….abang Uwais Demam takleh gi sekolah main melampaukan cuti2 tiber hari sekolah dia demam…kesian dia…

Iron Man vs Barbie

motherhood monday Motherhood Mondays : Mainan Baru | Iron Man vs Barbie

ini kisah minggu lepas adik n abang Berjaya pujuk MR Daddy beli toys baru…meleleh gak pujuk daddy beli Iron Man tu…siap kena baca buku…buat test math & English baru dapat…adik punyer mainan Barbie tu sesajer beli sebab kesian kat dia tapi dia rileks jenis tak kisah abang tu yang lebih sikit…laju jer keluar air mata kalo barang yang dia nak tak dibeli sampaikan Daddy cakap nak pi jumpe doktor nak cucuk ubat tahan nangis baru dia diam tak buat hal….macam-macam… klakar pun ader…

 

pixel Motherhood Mondays : Mainan Baru | Iron Man vs Barbie

4 Responses to “Motherhood Mondays : Mainan Baru | Iron Man vs Barbie”

  1. lieya_latif says:

    riang hati anak2 lizz dpt habuan masing….si abg dgn patut ironmannye….si adik plak ngan doll barbienye…..hihihi…comel2…..

    tu le lizz, tak belikan kesihan plak kan….tapi tu laaa yg tak larat tu nak mengemas tu….pastu umah penoh mainan dieorg jek dibuatnye…..aduhhhh….

  2. Ajumohit says:

    Wahh mesti seronok dpt mainan ye. Bukan senang nak pujuk ayah kan hihi

  3. alahaiiii comelnyer adik ngn barbie..abg plak dgn iron man ye..pasti deorg hepi gileerrr dpt menan..hehe

    yg ella punyer wedding tu..gambar mmg lawa..tp nape la rambut ella buat serabai camtu..nmpk cam x nikah je..kalo pkai tudung mest sweet giler!

  4. wahida says:

    masa saya kecik2 dulu suka main Barbie ni..pakaikan patung baju…tukar2 baju..hehe…


Leave a Reply

Current day month ye@r *