wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jun

motherhoodmonday : Naik buai

Author:lizz

motherhoodmonday : Naik buai  | Naik buai 

Hari semalam  kiteorang ingat nak pegi mall baru Padigm Mall tapi ader hal  pulak ….. terpaksa dibatalkan last2  bawak anak2 pi taman jer dierang tak kisah janji boleh main-main tak pun larik2 memanjat lagi la dierang suker…Qaysara nampak jer cam sopan tapi dier lagik ganas dari abangnyer….Haa tengok muka sengih lepaskan penat dibuai  selepas berjoging ngan mummy n main slide ngan abang

motherhoodmonday naik buai motherhoodmonday : Naik buai

Abang pulak tak berapa suker naik buai ni katernyer girl jer yang naik buai hehe pastu naik jugak…mungkin seronok tengok adik gelak sakan naik buai tambah dibuaikan pulak oleh daddy kemain mengekek lagik dier…abang pun terusla terliur…hehe…

motherhoodmonday naik buai1 motherhoodmonday : Naik buai

Rugi pulak rasa tak bawak anak2 pi Paradigm Mall rupa-2 nyer kawan saya cakap semalam Geng2 Ultraman ader kat Paradigm mall boleh tengok Ultraman Life gitu….pelakon betul ultraman dari Jepun tu datang Kat Paradigm .melepas abang nak tengok Ultraman…

Ssssssttt == Mood pepagi isnin ni lain sikit maklumla hari ni jalan jamm sampai opis pun ngam2 jer sib baik tak merah….hehe

 

pixel motherhoodmonday : Naik buai

6 Responses to “motherhoodmonday : Naik buai”

  1. IntaNBerliaN says:

    hihii blm try blm tau.. dh tau, br rs xnk turun kan..nak main je buai tu.. heheh..

  2. gadisbunga says:

    paradigm mall tu belakang opis saya je. tapi belum tergerak hati nak pegi…

    before off to jb kot nak jengah sekali. :D

  3. ajumohit says:

    depan umah aju ni ada padang and mainan skalik, every weekedn mmg anak2 ajak abahnya ke padang, ibunya tak rajin hehehhe…nnti tepek gmbr cameron taw, tak sabar nk tgk ;)

  4. Asmara says:

    comelnya!
    aa.. rugi tak jumpa ultraman. hehe..

  5. Lieyalatif says:

    Haaaa otomen adeee!!! Alamak melepas laa abg nak jumpe heroo pujaan ramai tuh…. Xpe, hope ade rezeki lain….

    Anak2 lieya pun kalo gi playground sure terpa buai dulu…. Betul la tu kate abg buaian ni menan budak pompuan hihihi

  6. lily @ mummyQistina says:

    Comel..
    Mcm Qis lah tu..jumpa buai tak bagi chance dah org lain main..hehe..


Leave a Reply

Current day month ye@r *