wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

6 Jul

mtv world stage 2012 Malaysia | Tiket Percuma MTV World Stage 2012

Author:lizz

mtv world stage 2012 Malaysia  | Tiket Percuma MTV World Stage 2012 

MTV World Stage ..waa bestnyer

Kalau sebut MTV World Stage..aper yang korang terbayang kan ek?

Off course la konsert dan muzik tul tak?  hehe..

Bulan ni.. MTV World Stage2012  datang lagi…kepada yang memang suka ke konsert , memang ini la peluangnya…International artist tu. MTV World Stage ni selalunya menampilkan artis2 antarabangsa dan ada la penampilan2 istimewa Local artist..tahun lepas artis seperti30 Seconds to Mars, Pop Shuvit, Neon Trees and Beast telah menggegarkan Sunway surf beach Malaysia.

mtv worldstage 2011 mtv world stage 2012 Malaysia  | Tiket Percuma MTV World Stage 2012

So untuk MTV World Stage Live In Malaysia 2012 di sunway surf beach bulan ni…

agak2 sape artisnya ek?

Haa..tak lain tak bukan artis kegilaan remaja skang ni Justin Bieber in the House!..memang abang uwais suka sangat ngan Mamat yang bernama Justine Bieber tu haih…abang Uwais siap nyanyi2 dalam keta….kemain tau minat betul…

dan tak lupa artis2 lain pun ader juga seperti Jay Park, K-Pop queens Kara, and the fierce Miss Nina antara Local artist yanga akan menggegarkan Konsert MTV World Stage Live In Malaysia 2012 di sunway surf beach pada sabtu 14 Julai 2012…next week guys!

Off course ramai peminat2 Justin Bieber di Malaysia ni takkan lepaskan peluang untuk menyaksikan konsert Justin Bieber secara live! Tambahan pulak lagu terbaru Justin Bieber “boyfriends” tengah hangat di radio di Malaysia..mesti ramai yang serbu ni..

gambar justine bieber mtv 2012 mtv world stage 2012 Malaysia  | Tiket Percuma MTV World Stage 2012

Untuk menambahkan lagi kehangatan MTV World Stage Live In Malaysia 2012 ni…haa.. ada tiket2 percuma untuk direbutkan..

TIKET PERCUMA!

Jangan tak tau..macam mana nak dapat ?Jom follow saya inform details kat bawah ni..ada macam2 cara nak memenangi tiket percuma ni.

1. Dapatkan TIKET PERCUMA dengan Reload or subscribe:- PREPAID

RELOAD RM60 dan ke atas dan dapatkan 2tiket percuma.

Cara2nya:-

  • Step 1: Register by sending MTV to 28881
  • Step 2: Upon receiving registration confirmation SMS, reload RM60 (cumulative) and above to get mobile voucher to redeem TWO FREE tickets.

Terma dan syarat:

  • Limited untuk 2 tickets satu nombor telefon.
  • Register and reload sebelum 10th July 2012.
  • Tebus voucher pada 12 July 2012.
  • Tiket berasaskan first come, first serve

FACEBOOK

Melalui facebook pun ada cara untuk memenangi Tiket2 percuma..memang awesome..ni semua untuk anda.

Hanya “LIKE” Xpax/U.O.X./S.O.X. di Facebook dan anda berpeluang untuk memenangi tiket ke  MTV World Stage Live In Malaysia 2012.Bermula 12 Jun 2012..korang bleh log in ke Xpax/U.O.X./S.O.X. di Facebook www.facebook.com/xpaxfb or www.facebook.com/uoxfb or www.facebook.com/soxfb dan gunakan apps facebook “Time to Muxic” ni untuk sebarkan tentang MTV World Stage Live In Malaysia 2012 kepada seberapa banyak kawan anda di facebook,lagi banyak anda share lagi tinggi peluang untuk anda memenangi tiket percuma! Ada carta leaderboard dalam apps ni untuk tunjukkan points anda dan jadilah diantara 25 point tertinggi, Senang jer kan JUST SHARE!..hehe berita baiknya korang bukan menang 1 atau 2 tiket tetapi 4  Tiket Percuma..!

Bukan tu jer,pada hari konsert pada 14 Julai tu.. log in kat xpax.com.my/timetomuxic menerusi handphone korang , dan tagkan gambar MTV World Stage korang dengan xpax dengan menghubungkan akaun facebook anda dengan xpax.com.my/timetomuxic ini. Setiap kali anda check in dan tag photo anda,anda akan mendapat points yang membolehkan anda memenangi “MTV World Stage after-party”.10 peminat bertuah yang akan memenangi pass “after party” ni.gempak ler saper dapat ni..hehe

Ada lagi option untuk menang tiket PERCUMA..hehe.. kali ni dengan…

THE CUBE

MUSICUBE

Muat turun Call Me Tones terpilih dan True Tones atau Full Songs untuk berpeluang memenangi Tiket percuma ke MTV World Stage!

To Download Call Me Tones: Dial *888*<CODE># press CALL.

To Download Full Songs: Send FS<space>song code to 21308.

To Download True Tones: Send TT<space>song code to 21308.

FRENCUBE (MOKOMOBI,SPEESH, FRENZER,FRENSPOT)

 

Ni pun boleh juga menang tiket percuma dengan Join Frencube by dialing *888*219# lepas tu tangkap gambar ‘posing macam superstar’ pastu upload photo to Frencube..senang jer..boleh menang tiket percuma untuk anda dan kawan anda.

CUBE RADIO JUKEBOX

Yang ni menarik dan mdah gak ni.. hanya recordkan jeritan “I Love Justin Bieber” paling panjang or paling lama dan paling gila-gila..hehe untng2 menang tiket percuma!

A Once-in-a-Lifetime Chance

Memang seronok kalau menang tiket percumakan,tapi apalah kalau nak banding dengan peluang tiket “money-can’t-buy”..bahasa org melayu kata “tak jual punya ni..” peluang untuk bersama2 superstar Justin Bieber dan anda hanya download lagu “Boyfriend” dan “Die in Your Arms”  sebagai Call Me Tones anda ..dan hantarkan  Call Me Tones  tu kepada kawan anda sebagai hadiah!..awesome! peluang untuk bertemu Justin Bieber tu…hehe what are u gonna do?

TITLE

ARTIST

CODE

RBT ID

Boyfriend (Justin Bieber M&G) Justin Bieber

162572

0011127675

Die In Your Arms (Justin Bieber M&G) Justin Bieber

162573

0011127676

 

Untuk download, taipkan CMT<space> kod lagu dan hantarkan ke 22990 atau dail *888*<kodlagu># dan tekan CALL.

Untuk hantar Call Me Tones sebagai hadiah, taipkan CMT Gift<jarak>kod lagu<jarak>nombor telefon kawan anda dan hantarkan ke 22990.

Untuk muatturun yang mudah , pergi ke The Cube’s mobile USSD portal dengan medail*888*99# atau *888# dan MTV World Stage 2012.

Mungkin anda orang yang paling bertuah untuk berpeluang berjumpa secara eksklusif dengan Justin Bieber!.. jangan tak percaya ler…hehe

Kalau korang nak berada di MTV World Stage 2012 ….jom ke http://xpax.com.my/  atau  www.thecube.my sekarang!

 mtv world stage 2012 Malaysia  | Tiket Percuma MTV World Stage 2012

pixel mtv world stage 2012 Malaysia  | Tiket Percuma MTV World Stage 2012

7 Responses to “mtv world stage 2012 Malaysia | Tiket Percuma MTV World Stage 2012”

  1. LadyAyu says:

    uols p ka nanti???
    JB x brpa nk minat ngeee
    tp mmg dah lama x berconcert ni

  2. Kakzakie says:

    Kakak nie Lizz kalau org bagi tiket free pun macam dah tak suka ke tempat macam ini mungkin kerana usia – dah tak selesa dgn suasana sibuk dan ramai org…

    Macam Lizz muda-muda memang sukalah kan:)

  3. wahida says:

    kurang minat…huhu…

  4. emmm..sy kalo konsert2 gini baik tgk depan tv aje..
    anak bukan main melasak..nnt konsert kemana..anak kemana..huhu

  5. IntaNBerliaN says:

    sponsored post lg… byknya awk dpt sponsored post… emmm camne leh dpt yer?

  6. LYAFRINA says:

    kalo ada ank susah nk pegi tmpt2 camni kan.. tkut ank x selesa..

  7. daddy says:

    tak g ler..tak sesuai..hehe sekadar mewar2kan kot2 ada yg nak g..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *