wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 May

muka baru bangun tidur

Author:lizz

WW~ muka baru bangun tidur 8740244624 b34c6bb9fd muka baru bangun tidur

Ini muka saya biler bangun tidur…masam…jangan cuba dekat-dekat ngan saya nanti kang kena cakar…hanya mami jer boleh dekat ngan saya…time ni saya saya sangat suka ngendeng celah ketiak mummy…

pixel muka baru bangun tidur

21 Responses to “muka baru bangun tidur”

  1. Myra Jay says:

    Walau muka masam tp nampak cute..
    Natural Beauty :D

  2. ummiross says:

    muka baru bangun tido, tapi masih cun!.Seronok ngendeng dengan mummy ye…

  3. anne says:

    garang ye si adik..selalu liz ckp die suka mencakar.. hehe

  4. wahida says:

    alololo anak dara aku ni muka masam pun tetap comel!!

  5. masya says:

    alahai .. baru bgn tdo pun comel …..

  6. Aina says:

    Masam2 pun mentain comey…

  7. daddyziyyad says:

    budak2 baru bangun tido mmg ada yg moody kan..:)

  8. rasp says:

    masam yg manissssss sesangat utk dipandang…

  9. ieyda says:

    muka masam tp maintain cute miut….

  10. My Notes says:

    saper la pi kejut aku nih … grrrr … heheheee

  11. Nafira says:

    hehehe.. tetap comel~
    nak gigit jer muncong die~

  12. mamasya says:

    Aslmkum Hasliza
    dtg kunjungan balas.
    wpun moody masih maniss tu…budak2 bangun tidur mmg selalu moddy….

  13. Wak Gelas™ says:

    kalo dh memey chantek tu makk.,ahHKs

  14. Lieyalatif says:

    Walopun baru bangun tdo tp tetap maintain cute n comelllll heheheheeh….

    Betul tu lizz mcm anak lieya gak kalo bgn tdo tu sure moody jek…amik mase gak nak ceria heheheeheh

  15. titan says:

    masamnya muka dia..hehe

  16. dana says:

    heheheh… agak2nyer kalu ada yg ngaco msti kene cekau kan… tp ttp comei pe

  17. Qhaifa Nur says:

    alahai comelnya…

  18. anies says:

    ttp menten comelll

  19. ajumohit says:

    hehehe garang ye adik, biasalah baru bangun tidur moog kureng baik ;)

  20. nurbijen says:

    kalau autie pun tak berani nak pergi dekat… tapi cute jer tgk :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *