wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Sep

Mummy abang nak barbie jugak….

Author:lizz

Kisahnyer pada suatu hari mummy gi jejalan sogo waktu lunch hour dengan pada mulanyer bertujuan nak servey baju untuk anak buah yang baru tetiber sampai kat department kanak2 mata melilau kat patung barbie cam comel gak…teringat adik qaysara suka sangat berebut ultraman abang sehingga menangis kawan tu abang pulak tak boleh nak beralah mainan dier mulalalah melalak member ni sian pulak… harini rasa nak  beli la barang seekor barbie ni pastu terpikir pulak bila beli kat adik abang mesti nak…alamak abang mummy belikan mende lain la..mende ape ek beli jerla keter kecik ni ok gak …dah bila sampai umah biasala mummy org yang paling excited nak tunjuk kat anak belum bukak pintu lagi barang dah pegang kat tangan biasala bila bunyi kunci dibuka anak2 suka berlari kat pintu muka masing2 bersuka ria…maklumla mummy & daddy kesayangan dah balik….bila dah bukak mainan abang mulala masam jer sambil cakap ‘abang nak barbie jugak’ alamak anak mummy yang lelaki ni nak barbie tak boleh la abang ni mainan adik untuk pompuan jer sebab dier pakai reben…rambut dier panjang muka tak puas hati lari dalam bilik sambil nangis mummy tak sayang abang lagi sambil nangis…a tetiber terkluar idea abang nanti mummy beli kent la kat abang tetiber terpikir pakwe barbie tu kan boleh… dia hensem cam abang kuat cam ultraman hmmm abang senyum.. sambil lap air mata dan biasala kluar la ayat2 nanti mummy beli kkk sayang mummy….sambil kiss mummy ok jom makan roti coklat pelangi mummy buat…

pixel Mummy abang nak barbie jugak....

Leave a Reply

Current day month ye@r *