instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Mar

Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

Author:lizz

Hi ape kabar kesayangan kakak…

Dah lama kakak tak share produk kecantikan yang super duper best ewahhh…

biasala kan pompuan ada jer benda nak share tambah-tambah bab-bab cantik ni yer tak…

siapa tak nak kulit cantik dan nampak awet muda dan sentiasa tampil menawan haaa gitu kan…

Memacam kita cuba yer dak..

ok hari  kakak nak bagitau Krim malam yang sangat best dengan kandungan retinol tri-active,

iaitu  retinoid, retinol menyerap perlahan dan bertahap di kulit, dan retinol booster ini sangat la magik  saat digunakan sebelum tidur.

INILAH DIA: Murad Retinol Youth Renewal Night Cream krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

mz1 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

 

Krim malam ini pun mengandung ekstrak bunga Swertia dan alga merah yang dapat meningkatkan keanjalandan &  elastik kulit dan ia membaiki

 

mz3 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

Krim ni sangat bagus ia mengekalkan keanjalan kulit dan dapat melembabkan kulit kita dalam masa yang sama dapat menyerikan kulit wajah..

Membantu meminimumkan tanda-tanda penuaan yang kita dapat lihat,

dan yang tidak dapat kita lihat-selain itu ianya  memperkuat penghalang pelindung kulit. Dengan menggunakan krim ni jer tau…

Dengan Formula terkini  Manfaatnya  Ditambah Tekstur yang terbaik dengan krim yang ringan dan  mudah menyerap…

mz5 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

Tengok ianya mudah meresap

mz4 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

 

Setelah 4 minggu kakak cube memang hasilnya  terbaik!!

mz6a1 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

 

Bangun pagi kulit terasa segar setelah 4 minggu pemakaian garis-garis halus dan kedutan semakin berkurangan kulit pun terasa lebih licin

kulit terasa lebih anjal dan lembut yang paling best ianya kelihatan cerah dan glowing gitu bangun tidur kulit terasa lebih flawless haa sapa tak nak kan..

jerawat pun berkurangan gituuu

Retinol Youth Renewal Night Cream sangat terbaik untuk kulit boleh dikatakan apa yang diperlukan oleh kulit  terkandung dalam krim ni… wallah sangat

 

krim ni sesuai untuk semua jenis kulit tau

  1. Normal
  2. Berminyak
  3. Kombinasi
  4. Kering

 

mz2 Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

 

Retinol Youth Renewal Night Cream sangat terbaik untuk kulit boleh dikatakan apa yang diperlukan oleh kulit  terkandung dalam krim ni…

memang betulla Krim malam Retinol yang super  mewah ini, yang dikuasai oleh teknologi Retinol Tri-Active,

memberikan hasil transformatif untuk mengurangkan garisan dan kedutan dan membaiki tekstur kulit supaya lebih sihat dan  licin.

Ekstrak Alga Merah yang kaya peptida membantu meningkatkan ketegangan dan keanjalan untuk memulihkan kontur kulit kita .

Krim malam ni berkhasiat yang menyerap ke dalam kulit untuk kulit yang lembut dan kuat  sekaligus wajah lebih awet muda…haaa gituuu

 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TERIMA KASIH  MURAD

KERANA TELAH MENYELESAIKAN MASALAH  KULIT SAYA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dan untuk maklumat Lanjut sila ke :

WEBSITE : https://www.murad.com.my/product/retin

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Murad/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/muradmalaysia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pixel Murad Retinol Youth Renewal Night Cream I krim terbaik hilangkan kedutan dimuka

Leave a Reply

Current day month ye@r *