wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Oct

Muzik untuk kesihatan dan kebahagian

Author:lizz

Muzik untuk kesihatan dan kebahagian 

Muzik merupakan elemen yang penting bagi kita… muzik merupakan sumber ilham kalau boring2 takder idea kalau dengar muzik kira cam  segar sikit kan…betul tak…

  • Muzik merupakan bahan terapi untuk mengurangkan rasa sakit…
  • Muzik juga dapat mengurangkan tekanan dan menjadikan kita lebih rileks sikit tambah2 biler drive time jamm kalo dengar lagu takder la tension sangat kan…
  • Muzik gak sebagai satu saluran utama dalam kekuatan dan harapan kita…
  • Muzik juga adalah bunyi yang sangat harmonis untuk kita hayati apabila lunakan suara yang best dengan bahasa yang indah uhhh syahdunya….
  • Jika ingin kesihatan yang baik secara fizikal dan mental berhati-hati memilih jenis muzik yang sesuai dengan jiwa kang dengar lagu tah hape2 mau pening lalat pulak kan,,,hehe jom layan lagu ni ….

Katy Perry - E.T.

pixel Muzik untuk kesihatan dan kebahagian

8 Responses to “Muzik untuk kesihatan dan kebahagian”

  1. eMMe says:

    betul tu, saya suka, genre muzik yg di bawa oleh katty Perry…sesuai la dgn jiwa saya, heeee~

  2. nana says:

    setuju..!!muzik leh wat kite muda juga kot..tp kalo senyum sambil dgr lagu laa…hahha

  3. puanbee says:

    betul kalau frust sgt sila dengar muzik boleh tenteramkan jiwa , layan lagu maherzain pun ok..

  4. Ila @Mama Faiz says:

    betul tu…setuju sangat…


Leave a Reply

Current day month ye@r *