wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Jan

My Lovely Friends 1500

Author:lizz

matahari My Lovely Friends 1500

Tq pada hani nasuha @ Matahari kerana sudi join blog Mummycute.com yer tak lupa pada follower yang lain,  terima kasih yang tak terhingga tampa kalian semua siapalah Mummycute.com…

pixel My Lovely Friends 1500

7 Responses to “My Lovely Friends 1500”

  1. rozuan says:

    wah..1500+ follower..tahniah..dah berapa lama join blog?ada tips2 x?

  2. mummycute says:

    rozuan : tq, dotcom ni bulan dua ni setahun tapi sebelum ni dah ader blogspot

  3. RuSh D says:

    wah,ramai nyer…congratz:)

  4. mummycute says:

    tak sangka ramai yang follow…tq pada semua yang sudi join my lovely friends….

  5. f@dzliamir says:

    wow ( buat macam husien lempoyang )…membuatkan aku dalam kejelesan yang terlampau…apapun tahniah…..heheheh

  6. gayahspears says:

    fuyooo.. ramainyer pengikut sis… terbaik la..

  7. Alin says:

    budak2 memang camtu..silap hb dorang guling2 bl tak dpt barang2..sib baik anak sy tak gitu..plg kuat pun nangis + ngajuk


Leave a Reply

Current day month ye@r *