wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Apr

Nak satu

Author:lizz

WW : Nak satu

ini sangat comel pink…menggoda  …nak satu en Daddy….

kalo dapat satu ni pun best mesti  adik Sara kemain suka

af45790af453d9bbdc296f8310446741 Nak satu

ni pun best jugak sambil berblog sambil betulkan urat pinggang dan imbangkan vontotku…ish2 in pun nak….kemain….

 

pixel Nak satu

21 Responses to “Nak satu”

  1. mmg kalau dapat semua tuu..best sangat..ehe..

  2. mmg seua best..heaven je rasa

  3. lieyalatif says:

    kalo di suruh pilih antara 3 tu lieya nak beskal tu heheehehehe…tu best tu sambil exercise pusing2 jalan2 dpt bawak anak sekali heheheheehe

  4. Bestnye kalau dapat semua tu.. :)

  5. dana says:

    ni bkn nk 1 tp nk 3 hehehehe…. cantik betul lah mixer tuh… rasa hari2 nk membaking, mengroti kalu ada

  6. wahida says:

    paling suka mixer tu…

  7. yg pink tu mmg amat menggoda kalbu.

    Takkan 3 je… wallet en Daddy tu masih tebal, hihihi

  8. Nafira says:

    mixer tuh gojes sangat~ hehehe

  9. izan ishak says:

    izan pun berangan juga yg kaler pink tu. tak kisahlah kalau dpt yg kaler2 lain pun. syok je nak baking2 nanti…

  10. munna says:

    dpt yg pertama tu pun jadilah….cantik pink.. i likeeee….

  11. ajumohit says:

    dapat mixer pink tuuu, aihhhhh rajin kotnya nak buat kek ni hehehe

  12. Ratu Hatiku says:

    Bahagianya kalau dpt semua tu :D

  13. Kakzakie Purvit says:

    Kakak pun nak juga kalau ada di tempat kita ni. Kerusi tu Lizz cantik dan unik kan…

  14. nureen says:

    perghhh, pink tuh..
    klau anak nureen tgk sure dia nak heheh

  15. semuanyer best2 hehehe

  16. nza says:

    nk yg pertama tu….kalau dpt mesti brsemangat buat kek…eh!!!boleh caya ke statment akak….hehehe….

  17. jemarisuri says:

    cantik mixer tu sure hari2 mau buat kek…kihkih

  18. Anim says:

    yg last tu paling awesome!!!

  19. eita says:

    comel jugak kusi tu…leh rehat pinggang

  20. Myra Jay says:

    mixer tu cantik, krusi pun best.
    Mana nak cari ek?
    heheee

  21. Nora says:

    wah semua ni menarik!! heheh


Leave a Reply

Current day month ye@r *