wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Jan

NANA

Author:lizz
Sepupu Uwais & Qaysara ni sangat comel, 21 Jan Birthday sicomel ni. Mummy masih lagi duk pikir aper la pulak nak bagi kat Dayana Alia Jazlina. Nak bagi aper la..fikir kejap kebiasaanya fav budak pompuan suker barbie, power puff girls, aper lagi ek tak tau la mummy..memandangkan Qaysara masih kecik lagi tak la pulak fav dia aperkan…kalo lelaki mudah ajer beli jer Ultraman gerenti sukernyer takpun Transformers . Ader sesiape boleh bagi cadangan tak…

pixel NANA

9 Responses to “NANA”

  1. zack zukhairi says:

    beli playdoh (plastesin).
    dulu my sis masa kecik2 suka main playdoh.
    boleh bagi otak diorg kreatif skit.
    bagi yg warna warni :)

  2. razucute says:

    ok…nanti saya try servey dulu cam best jer

  3. azizi says:

    cantik sangat….

  4. zh-ena says:

    beli buku colour2 pun ok kot

  5. achee_b165 says:

    beli kasut or dress pun ok gak… cari yg kiut miut skit, yg pnting PINK kale… sure budak pmpuan suker…

  6. r3d lollip0p ♥ says:

    salam sis. nice blog :) keep on blogging

  7. aNIe says:

    Salam kenal razucute…mungkin dia suka aksesori kanak2…yang comel2 tu…

  8. razucute says:

    saya dah Bsgi hadiah yang paling specialsaya touchup semua gambarnye then saya wat poster birthday besar. die suker sangat

  9. ✖sLap mE pLz!™✖ says:

    plastesine la,, huhu
    murah n klasik!


Leave a Reply

Current day month ye@r *