wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Jun

nasi vanggey ipoh errmmm teringinnyer….

Author:lizz

nasi vanggey ipoh errmmm teringinnyer…. | Nasi kandar paling sedap di Ipoh 

Ermm dah lamer tak makan nasi vangey ipoh ni..memang sedap sangat dulu time ngandung siap ngidam lagi..setiap hujung minggu travel keIpoh semata-mata nak makan Nasi Vanggey hehe… the best nasi kandar yang pernah kami  makan pedas tak ingat tapi sedap…nasi vanggey ipoh nasi vanggey ipoh errmmm teringinnyer....

Ssst… tengah sibuk gini la teringin macam2 lebih pada ngandung lak rase ..tengok gambar pun jadilah hehe ..daa

pixel nasi vanggey ipoh errmmm teringinnyer....

3 Responses to “nasi vanggey ipoh errmmm teringinnyer….”

  1. papa mifz says:

    mesti sedap hingga menjilat jari kan…:)

  2. Asmara says:

    tak pernah makan. mesti sedap ni! ada kat ipoh je eh?

  3. LYAFRINA says:

    xpernah lg makan.. tp mmg nmpk sedap,.. smpai berasappp


Leave a Reply

Current day month ye@r *