wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Mar

Nostalgia Bercuti episod 2

Author:lizz
Semalam tak sempat nak update blog, internet meragam biasala biler rajin jer internet wat hal… alamak takder gambar lain ker nak letak ni hayya…tapi takper letak tapak kaki baru lepas sental ngan pasir ok la tu…..hilang daki hehehe
Gambar qaysara ni upload semalam tapi x sempat nak karang ayat harini baru jer mummy sempat curi masa walaupun sayang qaysara ni duk bertepek jer kekadang nak menaip sekali, dia memang obses dengan komputer terutama sekali keyboard ni ha..uppss dah melalut la pulak ummm gambar qaysara tu masa kat tepi pantai memang seronok main pasir sayang qaysara ni sampai tak nak naik tambah2 abang uwais ngan abang apiz ader skali lagi la seronok…

Wah seronoknyer kat sini Mummy …..

Ni gambar Apiz yang selalu kener buli ngan abang Uwais kesian dier asyik kena fire ngan Ultraman jer abang Apiz ni umur dah 6 tahun tapi badan kecik selalu jadi mangsa abang uwais tapi dia ok jer main ngan abang uwais.

Comelkan abang Uwais ngan Abang Apiz ni mereka berdua ni suka sangat tetibe gelak-gelak tak tau ape dia orang borak aper, lepas bergambar kat tepi pantai ni…kitaorang singgah kat Pasar Besar Kedai Payang payang jom kita tgk aper aktiviti kiteorg lps ni.

pixel Nostalgia Bercuti episod 2

Leave a Reply

Current day month ye@r *