wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Dec

Opah dan adik jalan-jalan di OU

Author:lizz

 

adiknopah1 Opah dan adik jalan jalan di OUTime ni kat OU bawak anak buah MR daddy jalan2, opah pun nak turut serta abang Uwais tengah seronok main2 kejar2 time ni biasalah n dier suke buat huru hara…pastu merajuk…huh nak itu nak ini serba tak kena…adik Qaysara jugak yang best rilek jer nak bawak kemana pun senang…

pixel Opah dan adik jalan jalan di OU

7 Responses to “Opah dan adik jalan-jalan di OU”

  1. nalhuda says:

    amboi nenek…merahnyer…sama tema ngan stroller adik

  2. mummycute says:

    aah kan…sib baik tdg tak skali..

  3. eima says:

    nenek mmg naik wheelchair ke …
    tp ok la utk nenek kan .. tak dak la die penat sgt …

  4. yan says:

    seronok opah jenjalan..banyak shopping ke?

  5. yan says:

    seronoknya opah jenjalan. Banyak ke shopping?


Leave a Reply

Current day month ye@r *