wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Nov

P1 W1max

Author:lizz

p11 P1 W1maxKenapa dengan P1 W1max?  sejak akhir-akhir ni mummy memang betul2  jatuh cinta dengan menda alah ni…bukan aper sebab terlalu sakit hati dengan Streamyx  hari tu dah berkobar-kobar nak pakai Streamyx  yer la iklan sana sini cam hebat la tapi hampeh kami dah isi borang segala bagai berangan nak pakej RM 120 tu sampai kat kaunter tetiba mintak no telefon jiran.. Ha Jiran kiteorang terpinga2 apesal kita yang nak register atau jiran yang nak register ni! pastu mamat kat kaunter mula la terangkan bahawasanya diorang kena check port kawsn rumah mummy ader port ke takder dengan menggunakan no tfon rumah…la susah nyer,  masa aku register kat mamat stremyx semalam tu takder lak dier cerita pasal ni..maka terpaksa telefon Jiran sebelah, TQ En Jiran. Last2 tak der port juga  sakit tul hati…sejak itu aku tlah jatuh Cinta pada P1, biarla org kata tak best ker aper ker…janji boleh menjalankan aktiviti macam biasa…TERIMA KASIH P1W1MAX .

pixel P1 W1max

7 Responses to “P1 W1max”

  1. Fariq says:

    tapi P! ade limit usage… 2 yg xsyok,,
    streamyx pakai sampai bape juta gig pon xkesah

  2. Mommy Aqil says:

    hy mummy cute..tula P1 ade contract 2 years kalo tak silap..tp tak best sgt pakai dia..tp what to do kan kalo line streamyx xde kt umah..Internet sgt diperlukan zaman skrg ni..huhuhu..

  3. muzam says:

    lagi satu coverage P1 ni banyak lagi tempat yang takde..macam umah teman gak kat bukit jalil..celcom gak yang best hehe..

  4. daddy says:

    tu la..tapi streamyx kalau umah kondo..dia kena tgk “port” kalau penuh..kita tak bleh pakai streamyx..itu yang masalah tu..hehe..sepatutnya..mudahkanlah utk pelanggan..sediakan kepada sesiapa yang nak mendaftar streamyx..mesti boleh daftar tak bergantung pada port yang terlalu sedikit tu..hehe

  5. LadyzuL says:

    memang comel pun akak tngk….eee..geramnya…

  6. Queila says:

    pakai stremyx ja….P1 W1max tu xsempat psg coz guna styremyx dlu..heheh

  7. AlamHati says:

    baru berhajat nk tkr bband celcom pd p1wmax… tak jadi la pulak…hurmm…ade yang pakai bband maxis x?


Leave a Reply

Current day month ye@r *