wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Feb

pau sedap | pau goreng dan pau kukus

Author:lizz

pau sedap | pau goreng vs pau kukus

errm best biler balik kg…

aper yang best sangat ..tau tau jerla kat kg mesti makan, makan dan makan jugak eh saya kalo balik kampung pepagi sarapan cari kuih kat kedai kadang borong semua kuih sebab kuih kat kampung semua best2 masak kat umah nasik goreng penyedap mulutnyer ialah kuih …

8429636579 a0dfd22a10 z pau sedap | pau goreng dan pau kukus

tapi kali ni  kak ngah yang beli dier pi beli semuanyer pau..pau goreng dan pau kukus saya makan dalam 6 ke 7 ketoi gitu…hehe ..pau goreng tu dalamnyer kacang merah kemain sedap lagi lama tak makan rasa mulut ni nak makan jer tambah2 kuih ni intinyer banyak ok puas hati makan….pau kukus tu pun best ader inti kacang ngan kelapa … harganyer  4 ketul singgit…akak beli dalam  5 hinggit kot raser cam sikit jer…asal gi kedapur je amik sebijik last2 habis kejap jer…

time balik kampung ni la masa untuk makan-makan lepas tu makan buah banyak2 kalo dahaga minum air kelapa…waa bestnyer tak sabar lak raser nak balik kampung lagikkk….huhuhu

pixel pau sedap | pau goreng dan pau kukus

5 Responses to “pau sedap | pau goreng dan pau kukus”

  1. IntaNBerliaN says:

    wah sedapnya.. dah lamaa xmkn pau goreng.. biasa kalau balik trg baru jumpa…

  2. Dah lama tak makan pau..sedapnye…

  3. ajumohit says:

    sedapnya lizz, minum kopi ngan pau memang terbaikkk

  4. lieyalatif says:

    ish lizz, lieya pun suke kuih kampung2 ni…lagi2 yg buat tu org kampung …mmg sedap laaaa…saiz plak kecik2 comel2 dan harga pun murah lag kan….

  5. mamyharraz says:

    waaa nikmatnya dpt mkn kuih sedap..
    sy pun kan lizz kalau dpt balik kpg kemain suka sbb ramai yg melayan bg mkn sedap2 ekekeke best.


Leave a Reply

Current day month ye@r *