wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Nov

Pemain beregu yang hebat

Author:lizz

game1 Pemain beregu yang hebatgame2 Pemain beregu yang hebat

Kita tengok adik Qaysara ni buat aper mula kusyuk tgk abang…pastu nak join sekali yer bukak game..jangan tak bukak ..pastu nampak cam seronok jer jeling2 abang skit tgk abang wat per pastu abang pun toleh kat adik tu adeik dah mula diawang-awangan nampaknye sudah ngantuk sayang mummy ni…last tertidur bersama game tu..hebat-hebat…adik tidur yer abang nak meneruskan perjuangan…

pixel Pemain beregu yang hebat

8 Responses to “Pemain beregu yang hebat”

  1. dudu says:

    hehe..coney adik n abg..
    main game..hehe

  2. yus says:

    bw sini…

    cutenya tgk dua beradik ni..:)

  3. misSbLurRy says:

    eheheh seriously,cute,,sampai tertido

  4. mummycute says:

    Dudu : tq dudu…itulah kegiatan harian main game.

  5. mummycute says:

    Yus: tq…
    misSbLurRy : tu lah sampai tertidurkan…

  6. caliph says:

    nice pic ^^

    p/s: tgk diorg main game ni tingat plak kt nintendo wii.. tgh pikir nk beli atau x…

  7. nana says:

    wah hebat sorang satu ada game boy hehe
    anak saya cukup suka men game ni bukan pandai sgt pon dia tekan2 je..nak2 game barbie

  8. mummycute says:

    abang uwais memang hebat bab2 game ni adik qaysara main tekan jer…pastu boring die campak jer tu yang satu tuh cam nak rosak…


Leave a Reply

Current day month ye@r *