wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 May

Perkahwinan dalam taman..cantik sangat…| tema perkahwinan putih hijau

Author:lizz

Perkahwinan dalam taman..cantik sangat…|  tema perkahwinan putih hijau

 2 ke 3 minggu lepas kiteorang ader pergi kenduri kahwin member sesama belajar Uitm dulu…cantik sangat tema perkahwinan dierang i loike…. perkahwinan dalam taman gitu…time kenduri kahwin mizan la kiteorang berkumpul reramai sampai tak sempat nak nak snap gambar asyik berborak jer ko… masing2 kesemuanya dah mak orang dan bapak orang hehe..

Time kenduri ni adik n abang tak nak ikut katernyer nak duduk ngan nenek yang barujer sampai dari kampung…tak nak ikut Daddy n mummy wah sangat bagus korang berdua taknak ikut…kalo dierang ikut pastinyer ais yang dituju..kali ni dierang tak ikut mummyer boleh makan sepuasnyer ngan daddy heeee..

Apepun Tahniah untuk korang berdua ek Semoga berbahia sehingga kehujung nyawa….

tema perkahwinan 2012 Perkahwinan dalam taman..cantik sangat...|  tema perkahwinan putih hijau

 

pixel Perkahwinan dalam taman..cantik sangat...|  tema perkahwinan putih hijau

5 Responses to “Perkahwinan dalam taman..cantik sangat…| tema perkahwinan putih hijau”

  1. Nafira says:

    tak pernah pon joint wedding dalam taman cam nih.. sob sob sob..

  2. kak ieda says:

    aah cantik ..
    nak2 kalau tema warna putih nie ;)

  3. LadyAyu says:

    santai nampak
    alahai comey sungguh pengatin

  4. Atuk says:

    Assalamualaikum Mummycute

    salam ukhwah
    terima kasih sudi ziarah PHD

    maaf…macam mana nak follow yer….

  5. kazman says:

    wahh… cantik tu konsep …. memang best kalau buat kelainan dari yg biasa…


Leave a Reply

Current day month ye@r *