wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Feb

Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

Author:lizz

sticky post Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

kanak kanak bersantai Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

Perkembangan
anak | Friso Growing Up Together

Anak-anak adalah permata hati kita. Dunia kanak-kanak penuh dengan daya imaginasi yang dipacu dengan keinginan mendalami dan mengetahui sesuatu perkara yang  menjana daya kreativiti dan kepintaran anak-anak kita. Sifat ingin tahu atau “curiosity” ini, kalau dijana dengan betul..ianya akan memberi manfaat kepada anak-anak kita tak gitukan…..


kanak kanak membaca Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

Dengan khasiat susu Friso yang mengandungi pelbagai nutrisi dan khasiat susu Friso yang kaya dengan DHA, AA3 dan SA, ianya  dapat membantu anak-anak kita menghantar informasi terus ke sel otak. waa memang terbaik betul……Dengan Friso Gold juga ia dapat membantu pembiakan bakteria baik bagi menaikkan sistem pertahanan badan anak-anak kita. kombinasi 2 Prebiotik dan 2 Probiotik yang melindungi anak-anak dari penyakit ,supaya mereka dapat menjelajah dunia mereka dengan lebih berkeyakinan.

gambar ibu dan anak Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

Bak kata pepatah Inggeris “experience is the children’s best teacher”.Kini dengan konsep siri jelajah “Growing Up Together”  atau “Friso GUT Day” yang memberi peluang kepada ibu dan anak2 mengalami pengalaman bersama-sama. Semua ibu-ibu mahu anak menyayangi, memanjakan dan membesarkan anak-anak mereka secara menyeluruh, baik dari segi fizikal, mental,  dan juga emosi.

Dengan “Friso GUT Day” ini yang dapat membuka ruang dan peluang untuk para ibu menyelami dunia anak-anak kita dan memberikan pengalaman2 menarik kepada anak-anak bagi menjana daya kreativiti dan explorasi mereka yang penuh dengan imaginasi. Pelbagai Permainan dan aktiviti juga disediakan semasa   Friso GUT Day ini dimana ini  juga memainkan peranan penting dalam proses pembesaran anak-anak ini dan pengalaman inilah yang menjadi pendorong terbaik bagi mereka. Pada siri jelajah Friso GUT Day ini juga para ibu juga akan dapat mengalami dan menyelami dunia anak-anak mereka dan lebih memahami dunia keriangan simanja.

friso growing up together day Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

Jelajah  Friso  GUT Day   telah menyediakan platform untuk para ibu dan anak-anak mereka untuk mengalami pengalaman yang menyeronokkan, yang pasti tidak mungkin dapat dilupakan. Jadi jangan lepaskan peluang ini..hehe..Jom kita ramai-ramai memeriahkannya….!!

Bermula 22 Febuari 2012 ini  ”Growing Up Together ”   atau Friso GUT Day akan berlangsung dibeberapa lokasi terpilih dan kepada ibu-ibu dan bapa, datanglah bersama-sama si manja untuk mengalami pengalaman-pengalaman menarik di lokasi-lokasi berikut:-

Jom ramai-ramai memeriahkan pelancaran “Growing Up Together”…. Friso GUT Day dengan  dengan Kerjasama New Straits TimesWeek 1 : 22 – 26 February : 1 Utama, Klang Valley

  • Week 1 : 22 –26 February : 1 Utama, Klang Valley
  • Week 2 : 9 –11 March : Sunway Pyramid, Klang Valley
  • Week 3 : 13 –18 March :  Aeon Bukit Indah, Johor Bahru
  • Week 4 : 5 – 8 April : Queensbay Mall, Penang


friso growing up together programme Perkembangan anak | Friso Growing Up TogetherDisamping itu terdapat pelbagai aktivit-aktiviti menarik disediakan di program”Growing Up Together” diantaranya:-

Interactive Tunnel :  Ibu bapa dan anak anak akan bermain permainan interaktif yangdipancarkan secara interaktif.Ini pastinya menyeronokkan melihat kelincahan dankeceriaan anak-anak dalam permainan ini.

Crafts Stations :  Program ini menjana kreativiti seni ibu bapa dan anak dalam menghasilkan rekaan T-shirt ,lencana dan bermacam-macam lagi.Pasti menyeronokkan melihat kreativitianak-anak ini.


Free Gifts : Anda boleh menebus hadiah saguhati istimewa untuk anak-anak  anda dengan membawa keratan kodbar “barcode” atau pembalut tin Friso Gold 3 atau Friso Gold 4 pack .Bawa yer jangan tak bawa..

Jom ramai-ramai memeriahkannya…Datang jangan tak datang tau….!!..

 

pixel Perkembangan anak | Friso Growing Up Together

5 Responses to “Perkembangan anak | Friso Growing Up Together”

  1. zz says:

    kalu hr mggu bolej gak pergi ni…mcm best jer…

  2. nad says:

    ni anak2 mesti suker..ada games mmg syok la kan…

  3. dayana says:

    mummy tak bawa anak2 pergi ker..sure seronok abang ngan adik tu…yeah!!…

  4. ajumohit says:

    bestnya dpt sponsored post ni mc, mcmana syarat2 nk dpt ni ye?

    • mummycute says:

      aju syarat2nyer saya pun taktahu macamaner ….. Kalau kiter dapat “sponsored post” dekat dashboard ada keluar ikon sponsored post


Leave a Reply

Current day month ye@r *