wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Sep

Philips myBuddy bersama blogger

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ Philips myBuddy bersama blogger ✿*´¯`*:¸¸♥

Hari tu saya dapat jemputan Dari Philip Lighting..

kebetulan saya memang nak ke KL jadi pi sekali la event ni kan..

Event myBuddy Philips bersama blogger2 di Ozmosis Health & Day Spa, Bangsar..

pukul sepuluh baru nak bersiap jadi terkocah kacih la mak hencik bersiap…

sampai kat sana dalam pukul 11 lebih kot… lewat dalam beberapa minit

nasib baik belum start lagik…

kali ni dedi dan adik jer  ikut sekali, abang tak nak ikut katernyer nak main2 ngan cousin dier…

9718879498 2345cb93a4 o  Philips myBuddy bersama blogger

waa kemain lawo tempat ni..cahaya suram2 gitu…

9718879914 af32c4d56c o  Philips myBuddy bersama blogger

sampai terus bergambor…kat bunting philips..

9718880038 903b5878d8 o  Philips myBuddy bersama blogger

hi sayala Philips my buddy hehe

9718878522 2d5ea4d6fd o  Philips myBuddy bersama blogger

mak hencik with Miss jooyee lim

9718877988 98fc29432a o  Philips myBuddy bersama blogger

ni bergambor bersama rakan blogger yang baru kenal…ishh malu u…saya senyap jer segan lah kate ko.. sib baik ader Mr dedi…

kan best kalo ader ajue , lieya latiff , nafira ker dana ker… mesti best!..

mesti ai tak memalu…alasan kalo jumpe bebetul diam seribu bahasa…muahaha.

lepas berposing n berkenalan sesama blogger

meh la kiter dengo sesi pengenalan philips
9718878838 8311d348aa o  Philips myBuddy bersama blogger

Ms Linda Lam Senior marketing manager Philips lighting..ni tayangan video pasal LED lighting..dan penerangan bagaimana pencahayaan dapat membantu dalam hidup kita..hehe mcm philips light over dulu tu..9715646229 08ac1048f4 o  Philips myBuddy bersama blogger

ni pulak.. Mr  Philips Teh memperkenalkan My buddy.. lampu comel sampai qaysara geram nak peluk2 gitu..

9715646309 49eb798b33 o  Philips myBuddy bersama blogger

Ni pulak Testimonial dr seorang pengguna MyBuddy berkongsi tentang pengalaman anak-anak dia yang telah menggunakan lampu ni my buddy..katanya “my buddy ni dapat train anak2 memahami waktu siang dan malam..waktu bangun dan tido atau masa untuk mendengar cerita sebelum masuk tido..teruja ai tau…

9718879730 ee83e4c9d6 o  Philips myBuddy bersama blogger

ni ler produk baru Philips my buddy ader dua warna pink & biru..

9715644433 879c01dbfc o  Philips myBuddy bersama blogger

pada saya produk ni mmg terbaik cute dan comel..details coming soon.. hehe

 lepas semua2 tu.. sampailah  sesi yang paling best dan mengujakan kiteorang…sesi memanjakan diri ..hahaa..Heppi mak hencik masa untuk mengurut badan dan body scrub..satu jam hambik ko.. wahhh sedappp bagai permaisuri diurut dayang Istana.. hehe..(perasan)..

kitaorg diberi 2 pakej  pilihan kita sendiri

9718878348 4d58c49900 o  Philips myBuddy bersama blogger

saya pilih body scrub  & back massage gitu dapatla rehatkan badan gitu..

9718934752 6f3f59e48c o  Philips myBuddy bersama blogger

dah meh jom kita berspa

9718877120 bd447c788f o  Philips myBuddy bersama blogger

dedi melayan adik time mami berspa

9718878342 8b81128a7e o  Philips myBuddy bersama blogger

…layan la yek anakmu itu..isterimu nak rehatkan badan yek…kihkih

(dalam hati nyirap jer dedi nunggu nyer..haha)

9718879530 6c1168150e o  Philips myBuddy bersama blogger

adik dah moyok rindu mami,  lama sangat katernyer takut maminyer hilang amboi kan…

9715644989 5578dfbdb8 o  Philips myBuddy bersama blogger

berposing lagi  dengan joo yee lim dari philip lighting…kiteorang dah banyak kali jumpa…dia suka sangat ngan sambal pedas mak…jooyee nanti i kirimkan sambal tu yek…

dah abis sesi berspa maka ayuhlah..

kita mengisi perut yang boleh tahan lapo ni padahal pagi tadi dah hentam nasi lemak… karipap bagai..

tapi pantang biler nengok makanan yang terhidang didepan mato..muahah

9715643885 1e0e8da3a3 o  Philips myBuddy bersama blogger

nindiaaaa….  ada chicken mayo..mini pizza yg ada slice daging selami tu.., lagi ada sosej,sandwich vege pun ader (utk yg diet la kot..) qaysara minat betul makan hotdog tu dua tiga ketul dia makan..mak aih

nengok tu philips my buddy meneman kiteorang makan…

 9718877332 5c628a1273 o  Philips myBuddy bersama blogger

maknyer pulak suker norr.. makan chicken cheese tu…2 ke 3 ketul ai telan senyap2 jer uolss (silap2 lebey pun ada..hehe)

aktiviti sebelum balik .

ghuper2 nyer kitaorg diberi percuma sorang satu lampu my buddy yang berharga RM499 nih.. surprise! tu..

philips  Philips myBuddy bersama blogger

bertambah ceria adik biler dapat patung comel kaler pink jugak..

pada u olls yg nak beli produk ni..

kalau direct beli di Menara Axis dekat PJ sebelah Federal Highway  or armada hotel tu..

sekarang promosi hanya RM199!.. haa murah… tau x per…

9715645195 749b548903 o  Philips myBuddy bersama blogger

dah dapat my buddy sempat ler bergambar dengan blogger yunayuni ..kalau u olls nak tau anaknyer “bella” sangat cute ok…macam Dora the explorer jer gaya rambut nyer..hehe

9718877386 8d1aa8dff3 o  Philips myBuddy bersama blogger

At last.. bergambor beramai2 dengan blogger sebelum balik…hehe …

tq Philips Malaysia atas jemputan yang best!.. superb!

pixel  Philips myBuddy bersama blogger

13 Responses to “Philips myBuddy bersama blogger”

  1. lieyalatif says:

    wahhh best lizz dpt peluang pi event blogger2 hah….lieya merase pun seklai jek tu pun mcm lizz laa jumpe blogger yg kite tak kenal…..mase tu terbayang2 mcm lizz gak le kalo le jumpe yg kite kenal mesti riuh jadinyer hahahaahaah…..

    wow mkn pun best tu lizz even light2 menu ajek….sara pun lieya tgk enjoy jek tu tak boring….

  2. masya says:

    bertuahnya dapat jemputan mcm ni .. seronok

  3. anne says:

    untungler dpt jemputan siap dpt lampu free..dah ler comel lampunyer..hehe

  4. anies says:

    waaaaahhhhhh best nyerrrrr…bkn selalu kn dpt jemputan sebegini

  5. Kakzakie Purvit says:

    Adik dapt patung lampu si abang tak merajuk ke utk dia tak ada?

  6. Qhaifa Nur says:

    dapat jemputan kira rezeki juga tau…seronok tengok barangan philips ni…
    dapat kenali rakan blogger satu lagi bonus kan….

  7. dana says:

    waaaaaaaaaaaaa bestnyer… lampu tuh pun sgt2 lah comei…. syok kan kalu dpt jemputan camtu lizz… dpt lak jmpa kwn2 blogger lain… kalu la dana dh glamer mcm lizz baru blh dijemput2 gini… kalu dana lieya n lain2 ada sekali… tkt lupe diri bergosip berborak heheheh

  8. siap dpt lampu free yg comel…best sgt :-)

  9. puan kutu says:

    bertuahnya dpt jemputan macam ni,dpt makan sedap2,spa lagi,dpt barang free sy pun mau..tp takde org nak jemput.haha.

  10. Nafira says:

    saya x dapat jemputan ponnnnnn.. hahahaha
    x pe lah~ tumpang happy kat sini jer lah~

    bestnye dapat free.. kiut pulak tuh~ nak jugakkkk..
    huhuhuhu

  11. suriaamanda says:

    bertuah badan dapat jemputan mcm ni….dapat plak lampu tu freekaler pink..i loikke…

  12. Teena Tna says:

    Comel pulak buddies tuh…


Leave a Reply

Current day month ye@r *