wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Sep

Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Author:lizz

 

Ni nak cerita pasal impian menjadi kenyataan..hehe..

pasal aper tu??

haa..dulu saya pernah la terpikir macam mana nak encourage anak2 kitani untuk mengenal waktu.. ?

paling kurang anak2 bawah 5 tahun ni diaorg paham siang dan malam pun dah ok…

haaa.. kat sini la mimpi menjadi kenyataan dengan Philips MyBuddy..

Dulu saya ada postkan yang saya ada pergi event Philips Mybuddy..

kali ni nak ceritakan details about this product “Philips Mybuddy”.

Lampu yang comel lagi cute ni merubah segalanya bagi saya..

Skang ni Qaysara excited dengan lampu Philips Mybuddy ni..

9897306263 2523ef6673 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

sebab aper?

haa..selain cute tu..

Philips Mybuddy ni betul2 menjadi teman Qaysara..

kalau dulu x berapa nak seronok wat aktiviti kat bilik..

skang dah berganda jadinyer….

 

Nak membaca pun excited

9897305033 5db2ece6e0 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Nak mewarna pun excited…

9897190526 1b6fd67870 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

nak tido pun excited..hahaa

9897304293 ef5d5a3e46 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Philips Mybuddy ni banyak kegunaannya dan memang terbaik untuk anak2 untuk mengenal waktu..

Lampu ni di datangkan dengan 2 warna ..Pink dan biru.. ni untuk putera dan puteri la ni..

9925941925 f496bfa1ba o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Qaysara memang ler obses dengan warna pink..

Apa yang ada dengan Philips Mybuddy nih?

ok.. senang citer nyer macam ni..

lampu ni ada beberapa function yang mempunyai visual Bulan dan matahari yang mewakili waktu siang dan malam…

dan ada juga function untuk lampu tido atau lampu bacaan..

9897206914 e5196681d1 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

Kalau nak baca buku dan mewarna kita bleh jer tekan kat atas lampu ni untuk menyalakan lampu bacaan,

tekan jer untuk on/off lampu bacaan ni..

tu yg Qaysara excited nak membaca tu..

tak semena mena minat membaca semakin bertambah..

9897193176 fce998b0f3 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

so benda ni jadi satu galakan la untuk anak2 ni membaca dan melakukan aktiviti lain..

jangan risau..

lampu bacaan ni mmg sesuai untuk mood bacaan..

tak terlalu terang hingga menyakitkan mata..

meh kita nengok video Philips my buddy ni…

trans  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

mmg comfortable untuk anak2 membaca..Ok..untuk function visual matahari dan bulan tu macam saya cakap tadi..

function mewakili siang dan malam..

so lampu Philips mybuddy ni boleh di setkan waktu untuk bertukar menjadi “matahari ”  (morning light) atau nak bertukar visual menjadi “bulan” (Soft glowing nightlight)..

contoh saya setkan 6.30 pagi..

lampu ni akan bertukar visual menjadi “matahari”..

so secara  tak langsung anak2 akan tahu bila waktu untuk bangun g sekolah dan bila masa untuk tido apabila mood lampu bertukar menjadi “bulan”….

9897155105 d9d9166117 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

contohnya Macam Qaysara bila gerak bangun tido nak gi sekolah.. terus tgk philips Philips Mybuddy .

“eh mummy dah siang ker..dah jadi matahari la mummy”..hehe ceria terus anak mami ni..

Selain daripada tu.. Philips Mybuddy ni memang Child friendly..

selamat  dan menggunakan lampu LED ..so mmg menjimatkan letrik dan cahaya lampu yang bersesuaian dengan suasana samada nak membaca atau tido..

So sekarang ni.. bila nak baca buku qaysara boleh on/off sendiri lampu bacaan.. senang untuk anak2 gunakan

 

9897154185 0d8053df87 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

eh bukan adik jer eksited abang pun….hehe

tetibe abang pun nak jugak hehe..

tengok la tu …baju liplap2 bercahaya

9897203684 be12a1aff9 o  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

eh pada uolllsss yang berminat nak beli lampu “Philips Mybuddy”

sekarang promosi hanya RM199!.. haa murah… selagi stok masih ader kalau tak harganyer RM499 nih..

kalau direct beli di Menara Axis dekat PJ sebelah Federal Highway  or armada hotel tu..

 ★★★Review philips my buddy  ★★★

 

pixel  Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan

21 Responses to “Philips Mybuddy impian menjadi kenyataan”

  1. Nafira says:

    memang kiut sangat lampu tuh.
    berbaloi jugak kalo beli kan~
    saiznye pon ok. tak kecik sgt~

  2. izan ishak says:

    seronoknya kalau ada satu philips mybuddy ni kat rumah. dan for surelah kena pilih biru sbb semuanya jejaka2 kecil je kat umah ni kan!

  3. lieyalatif says:

    wow menarik la lizz..tak tau pun selama nie…bace entry ni baru tau…mmg best jugak kegunaan die kan..selama ni dok pakai lampu tido biase jek…..comel pun comel…leh buat deco2 bilik anak2….

  4. Zaza says:

    great Lizz.. all in one & gud for kids banyak function..
    thx for sharing Lizz.. nanti nak try cari lah lampu ni utk KhaNish.. harus beli 1 biru & 1 pink utk diorang ;)

  5. dana says:

    best3… menarik betul lah ntry psl lampu nih… banyak kegunaa+comei lak tu lampu nih… seronok dua beradik tuh

  6. menarik la lampu ni..comel lak tu..dlm masa sama lampu ni meransang anak buat xtvt pembelajaran mmg bagus sgt2

  7. wahida says:

    comel je si sara jadik model lampu…

  8. Qhaifa Nur says:

    terang juga cahayanya…
    betul…ia lampu yang comel…

  9. Kakzakie Purvit says:

    Kalau ianya menjadikan kebaikan kira berbaloi membeli utk anak-anak Lizz. Adikpun makin giat membaca, satu yg tak diduga kan..

  10. suriaamanda says:

    sangat2 berbaloi…lampu tu pun comel kan…

  11. Comel jer lampu ni..lagi2 kaler pink..function pun banyak…bertambah semangatlah anak2 untuk study…

  12. amboi cutenyer, suka KA tgk

  13. el says:

    terang benderang lampu ni
    mmg seronok lah budak2 dpt lampu mcm ni
    lagi excited nak membaca n belajar :)

  14. Comel pulak tengok lampu ni. Memang patut la budak-budak pun suka.

  15. nza says:

    Emmmmm….sgt menarik n so cute. Mesti adik n abg hepi n brsemangat.

  16. daddyziyyad says:

    Menarik!!!
    Dan offer nya pun sangat berbaloi..Menara Axis tu saya selalu pergi jugak,sebab gi Fitness First kat situ….Insya Allah will go and have a look..utkmy boys…Thanks sharing info ni :)

  17. fiza says:

    mmg kiut sgt lampu phillips ni..anak sy suka sgt ngadap ipad dan main dlm gelap wp org dh ttup lmpu nk tido..agknya sesuai jgk ada lmpu gini

  18. Myra Jay says:

    Wahhh, sayang betul dengan ‘lampu ajaib’ diorang ye :)

    Klau diorang semangat lagu tu okla ;D

  19. anies says:

    sy yg da tua ni pn tgk da teruja apatah lg bdk2

  20. puan kutu says:

    alahai comelnya adik sara,baca buku memalam pun pakai reben2 kt kepala..terbaiklah lampu ni..:)


Leave a Reply

Current day month ye@r *