wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jan

Philips Lightover Voting Winners | philips lighting Malaysia

Author:lizz

Philips Lightover Voting Winners

semalam philips dah umumkan pemenangnya yang telah vote video dalam Philips Lightover hari tu…. alah video saya tu… kalo korang nak tengok video saya kat sini 

korang yang telah vote saya to tq banyak2 k…dan tahniah kepada pemenang antara yang ai kenal tu Ina dari ihaveasweetsmile.blogspot.com dapat hadiah misteri gitu..

ok nak tengok senarai pemenang kat sini ..

Tak lupa tq philips lighting Malaysia kerana telah memilih saya sebagai pemenang untuk Philips Lightover….happy sangat teringat kat Teh, Joey, Adam Sinclair n lain2 lain korang memang the best…

nanti saya update  gambar2nyer…

pixel Philips Lightover Voting Winners | philips lighting Malaysia

4 Responses to “Philips Lightover Voting Winners | philips lighting Malaysia”

  1. Lady Ayu says:

    rajinnyer masuk contest mcm ni
    well done uols
    even x menang but semangat ituew penting rite :)

  2. Ajumohit says:

    tahniah lizz, wahhh bestnya!!! bersemangat nak join contest

  3. Mimie says:

    Salam singgah mlm

    Telatah anak anak kan? Nak mrh mesti xjd sebab die wat muke comel

  4. IntaNBerliaN says:

    tahniah tau lizz..!! suke je tgk video tu.. :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *