instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Feb

photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

Author:lizz

Holaa..

sambung cerita nawin-nawin semalam…

ok kali ni kisah photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan..

design by mokcik kesayangan konsepnyer……

hari sabtu nak buat  rabu baru hegeh nak design..kekdahnyer,,,muahaha..

hasilnyer bolehlakan…

jadilah untuk  photobooth kahwin simple jek nih…tak gempak pun..

 gigih tau nak buat diy photo booth kahwin nih…

nak menenpah harga photo booth kahwinni mau dalam 500 jugekkan..

tapi mokciknyer sanggup nak buat ok lakan…

tapi kena gigihla kan…

kena menggunting menampal segala…

nasib baik adik beradik menolong..

kalo tak mak hencik wat kerja sorang-sorang mau bengkok…hehe

walopon ader barang tertinggal kat umah perak akibat kelam kabut..

tapi menjadi jugek…

12782046083 2427cd61a7 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

ni dia sekotak jellly menampal menempek malam sebelum majlis..

bengkak mata menempeknyer…

12781933355 52bdc0368a o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

idea photo booth kahwin ni konsepnyer merah jugek…

tapi ala2 sweet muweet gitu..

12782046093 f266563b8e o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

photo booth props kahwin ni jek yang sempat buat..

ni pun buat malam sebelum majlis..

memang malam tu duk menggunting sampai lebam…

12782369554 21a9810df4 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

gegula beli kat kedai ah so..kat temerloh…

yerla segala menda tertinggal jadi beli lagi..

12781933275 38cfb62e79 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

ni pulak cupcake Gardenia…

takder cupcake comey lotey yek..

ni jek yang ader beli 30 bungkus siap2..

anak2  suka cupcake gini…

12782047453 87a94d18fb o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

ni pulak Guest book…

senang jo nak membuatnyer beli note book isinyer kosong takdek garis2

lepas tu tempek jek design kat cover tuh siap…

12782049333 fab6d2274b o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

Sorang mamat encem tengah nyusun prop katernyer…

12783502574 575d449620 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

dah pun siap photobooth kiter..

susun2 sikit..

ambik pokok bunga kat umah akak susun kat meja..

dah siap…

boleh dirasmi..haha

Haa,,,

ni yang pasti ditunggu…

haha

sesi bergambo di photo booth mok cik…

12760042895 1de651bf0f o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

perasmi no 1…

abang la kan…suka sungguh dia dngan spek tu…

siap ader yang nolong letak misai lagi…

12783017174 6f6325598d o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

tetamu…menulis di Guest book

12782696813 3b8e449cd8 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

tak luper pasangan pengantin..

bergambo..

ni jek yang ade gambo pengantin yek…haha

12783232764 0d37be652d o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

bergambo di photo kahwin abang long kitew…

12782914953 f12b43d926 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

comey..

12782802595 9bbe420e97 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

nampak tak adik tu..

dia perasmi cupcake..

lepastu tukang bagik kat kenkawan..

12783231164 7eeba5b332 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

ni pulok peminat gegula…haha

12760193913 fd398eedcb o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

hoi kemain korang menyakan yek…

12781934945 a87f5ec307 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

eh mok cik pon ader…

pinjam misai datuk k nih…kihkih

12782802435 baeff838c6 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

ni yang tak menahan…anak bong su akak…

12782371524 a5f292ed09 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

mok su…

12782049143 8450c6b782 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

mok su & mak teh…biler lagi…xoxo

12782049013 c81d176685 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

princess harmanos sontoloyousss haha….

12782049773 b84f502d93 o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

thank you….babai..

ni jek gambo2 nyer untuk kenkawan yer…babai…tata titi tutu…

♥♥♥♥♥♥IKLANEKA♥♥♥♥♥♥♥

12808839195 ab22724eee o photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

 ♥pin tudung terkini♥

Chanel Inspired hijab pin yang super cantik…gojess

jika berminat wassap 018-9594223….

cepat siapa cepat dia dapat…tawaran untuk 3 pieces sahaja

pixel photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple

22 Responses to “photo booth majlis kahwin anak buah kesayangan | photobooth kahwin simple”

  1. nohas says:

    kreatif….idea yg menarik…menambah kemeriahan majlis..

  2. Gieyana says:

    Oh mokcik..comey n cubg…bj n booth cantik seh!

  3. kak ina kl says:

    wow bestnya..nanti kalau anak kawin leh aa ikut

  4. Mizz Aiza says:

    wah.. kreatif dan cantik betul photo booth tu.. boleh jadi contoh ni..

  5. normi says:

    comel2 la…memang sgt kretip…

  6. Zaza says:

    cute2 nyaaaaa.. Lizz baju pun cantik lah.. :)

  7. Lya says:

    comel je setting meja nya

  8. cik puan says:

    best nye ade photo booth…mase cik kawen tak de pon cenggini..huhuhu
    rase nak kawen balik pon ade..

  9. Kakzakie Purvit says:

    Anak buah yg nak menikah mak-mak saudara yg gelabah menyediakan semuanya.

    Untunglah dia kan Lizz…

  10. ietams says:

    cantik Photobooth DIY tu..
    buat sendiri, penjimatan berganda dah kat situ dah kan.. kreatiff la makcik nye ni

  11. daddyziyyad says:

    trend sekarang bila kawin, mesti ada phot booth..ada candy buffet…mmg menarik kan…

    tersedak Datuk K tgk misai dia kena pinjam! hahaha

  12. dana says:

    meriah nyer… skrg nih mcm2 ada kan… wajib lah keluarga pantin yg rasmikan dulu kan hehehhe

  13. ajumohit says:

    amboihhh comelnya booth, nak plak dihiasi dengan model2 yg comel owhhh apakah hehehe

  14. nurbijen says:

    kalau gitu gayanya, boleh mula buka tempahan tu Lizz… cantek!

  15. okje says:

    Haih…ni photobooth untuk sapa ni? Untuk depa ke untuk mak sedara pengantin hehe?
    Pandai yek merekacipta gitu mmg kreatip le tu gamoknya!

  16. KesumaAngsana says:

    hehehe nampak cute & meanrik je

  17. mummydearie says:

    Opocots dik! ‘He has my heart’ gitu… Sure tension maknya ya, Lizz :)

    Wah, cantik menawan lah photobooth buatan jenama mak sedara nih… Nanti kalau anak-anak saya nak kawin, jemputlah ke rumah tolong buatkan photobooth for free gitu :)

  18. puan kutu says:

    cantik baju lizz n adik beradik..ngalahkan pengantin.ehehe..

    boleh tahan jugak photoboothnya..comel2 belaka..janji meriah ye lizz,buatan sendiri mestilah lagi bermakna dari tempah

  19. hajar says:

    assalam..cantik..nak tnya print props atas kertas apa ye?..bukan A4 biasa kan?

  20. great sharing.. love it.. sangat inspiratif…

    salam kenal…

  21. lahiya says:

    bagus ya photoboothnya


Leave a Reply to ajumohit

Current day month ye@r *