wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Sep

Photoshoot Raya adik beradik

Author:lizz


Sebenarnyer gambar sangat banyak tapi tak berape nak menjadi gambar family yillek huhu…..tapi gambar berayer banyak skang ni mood masih lagi kelaut…nanti saya buat entry panjang melebor pasal raya heheh…..ni Entry sesajer alah phoshoot depan umah kekdahnyer……….
muka comel Photoshoot Raya adik beradik

Gambar Ateh alah yang gigih buat ketupat tu….

anak dara mak Photoshoot Raya adik beradik

posing ala-ala ayu …ahaks

gambar raya terkini Photoshoot Raya adik beradik1st time saya pakai tudung Fareeda …..semata nak mecing ngan baju pink ni kemain gigih beratur kat fareeda (pening kepala beratur kat sini dapat beli tiga jer tak best….

adik beradik Photoshoot Raya adik beradik

saya paling montel disitu….

Daaaaaaaaaaaa…..

Sssssssssst :  handle kursus hari ni penattttt….

pixel Photoshoot Raya adik beradik

4 Responses to “Photoshoot Raya adik beradik”

  1. nenscollection says:

    montel sy lg dr akak..hehe
    janji debomm!!

  2. IntaNBerliaN says:

    cantiknya 3 beradik ni :-)

  3. lieya_latif says:

    cantik2…adik beradik cantik….suke tgk….lizz pun cun gile ngan fareeda….sesuai gituuuu!!

  4. mamyharraz says:

    lawa2 ketiga2nya.


Leave a Reply

Current day month ye@r *