wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jan

Pinggang ramping

Author:lizz

Pinggang ramping | Ukurang pinggang | Pinggang ramping

ramping ker?

ai sebenarnyer jarang ukur pinggang ni…setahun sekali jer kot..tu pun time nak ukur baju kat kedai jahit ah so…dier jer yang tau haha..saya sebenarnyer malas nak ngukur nyer dan tak penah amik tau pun…ape kes nak ukur pinggang..lain la orang yang pi london weight ker slim world ker…kan

gini la citernyer tadi kat library time tak der idea aka malas nak wat kejer pi baca magazine sambil2 tu belek info2 cantik…ai kalo part cantik tu kemain baca sampai habis…kan perempuan gitula kot…kalo tak pasal diri sendiri pasal anak yang dibaca.

8363832679 393c6ff971 n Pinggang ramping

ok dalam magazine tu kateeeeer kan

PERHATIKAN UKURAN PINGGANG ANDA!

mengikut American Association Pinggang yang berukuran besar boleh menjadi jalan singkat untuk mendapat serangan jantung yang serius. Jangan hanya mengira tinggi, berat badan dan BMI sahaja kerana kita perlu ambil mengambil ukur lilit pinggang dan leher. biasanya wanita yang berisiko mendapat penyakit jantung apabila ukuran lilit pinggangnyer 30 inci atau 76cm..

Hamboi terus terbayang tali tape ikea..itu jer ader kat umah ai nak ngukur pinggang haha..tak sabar ni…

pixel Pinggang ramping

3 Responses to “Pinggang ramping”

  1. cho zila says:

    ukur jangan tak ukur… akak dah tak berukur2pun dah… memang tau keputusannyer..

  2. wakgelas says:

    wakpon sukak pinggang yg ramping jugakk.., aHhaks

  3. mamyharraz says:

    lawanya awk :)

    udang menu mkn beadap tu kemain bersusun..geram je tgk ..


Leave a Reply

Current day month ye@r *