wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Apr

Pisang goreng sedap

Author:lizz

Haritu dating bersama en Daddy di Perak  kiteorang memang dah target nak makan goreng pisang sebelum balik cari punya carik sampai kat gopeng baru jumpa ader sorang pak cik jual goreng pisang terus jer berenti…wah memang teruja tengok goreng pisang panas2 pakcik tu pulak punyalah baik dengan  ckp  perak yang mummy tak berapa nak paham cuma daddy jer yang paham…. kite orang beli la 3 ringgit siap bagi extra nah ambik ko punyala banyak , tapi disebabkan sedap, habis kiteorang makan…ha  tengok pak cik goreng pun dah terliur….petang2 ni pekena goreng pisang ni mamang best minum pulak ngan air tebu…memang kaw2  sedap…apa2 tq daddy….nanti nak ikut lagi…
pisang goreng Pisang goreng sedap Pssssst: Makan goreng pisang cecah sambal kicap best gak pastu minum ngan  teh o …time kecik2 mak selalu gak buat…

pixel Pisang goreng sedap

18 Responses to “Pisang goreng sedap”

  1. hawa says:

    huhuhu…sodap makan dengan air kopi pastu pisang cecah ngan sambal hitam….

  2. ila says:

    terliur dah ni..pakcik tu dah tua tp gigih lagi kan

  3. wan says:

    terliurnyaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

  4. iEyLa says:

    waaahhh..mkn panas2 sedap kot..huhu..
    mummy masak kan sket..hihi

  5. Cute Mum says:

    wah.. sungguh menyelerakan..

  6. mummyecha says:

    petang2 sambil tunggu kul 5 pm..ok gak kalu dpt mkn pisang goreng + sembang2 hehehehe………..

  7. missSenget says:

    macam terasa2 kepanasan pisang goreng tu kt sini.. hihihi

  8. kpah k-poh says:

    kesiannya..dah tua yaaaa…masih gigih lagi..

  9. niezzareena says:

    makaceh!!!!!

    suker suker suker


Leave a Reply

Current day month ye@r *