wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Nov

Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note dari serendah RM 1,368

Author:lizz

sticky post Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368

Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368 | Celcome Galaxy Note baru | Harga Celcom Galaxie Note 

Sekarang ni dah banyak benda2 gadget yang canggih..sentuh sana..sentuh sini..hehe..semuanya yang “touch”2 punya gadget. Handphone mummy bukan “touch” tapi  3G pun tak ada..Ni mummy tengah berfikir2 nak beli handset baru, bukan mummy nak yang mahal2 sangat, tapi apa yang penting, boleh memenuhi kehendak dan kegunaan mummy.

Dalam kehidupan kita sehari-hari sekarang ni, banyak benda2 yang kita perlu ada, laptop, mp3 player (kalau boring2 bleh dengar lagu), kamera dan yang terpenting sekali..Handphone..Kalau handphone tertinggal, memang susah dibuatnya. Memang dah menjadi keperluan setiap orang.

6344306578 f95488bb85 Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368

Dalam mummy terfikir-fikir smartphone yang mana menjadi pilihan hati, ada cadangan dari Daddy yang mencuri perhatian mummy. Haa..smartphone apa agaknya? hehe…Tak lain dan tak bukan Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note Smartphone terbaru keluaran Samsung yang baru dilancarkan oleh Celcom baru2 ini di Pavillion KL, Queen Bay Mall Penang dan Aeon Tebrau di JB. Samsung Galaxy Note yang dikatakan smartphone yang paling canggih dari segi fungsi dan rekabentuknya.

Ramai yang dah tahu kehebatan smartphone keluaran Samsung yang bukan hanya setanding malah lebih nilai untuk wang kita. Mummy memang dah terfikir tentang smartphone  Samsung ni,cuma tak tahu yang mana satu yang jadi pilihan hati.

6344310306 acbec65fb6 Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368Mesti anda semua tertanya-tanya apa hebatnya Samsung Galaxy Note ni betul tak?Hmm..bagi Mummy,mula2 sekali keluasan skrin HD Amolednya seluas 146.85 x 82.95 x 9.65 mm, memang senang kalau nak online internet dan sudah tentu,senang mummy nak update blog..hehe..cuba bayangkan nak usung laptop ke sana ke mari? memang berat la kan…

Samsung Galaxy Note celcom Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368


Samsung Galaxy Note ini mempunyai fungsi S MEMO dan Smart Pen dan tak dilupakan ianya juga dilengkapi dengan kamera 8 megapixel yang pastinya memberikan anda merakamkan memori2 indah anda. Bagi seseorang blogger ,jurnalis or sesiapa saja yang suka menulis..fungsi S MEMO ni memang mengagumkan dengan Smart Pen. Samsung Galaxy Note ini hanya seberat  178g sahaja.

Selain daripada itu, Samsung Galaxy Note ini menggunakan High speed performance dengan dikuasakan dengan Android 2.3 Gingerbread dan processor 1.4ghz Dual Core processor dan HSPA+ connectivity.Memang Samsung Galaxy Note smartphone terbaik masa kini.

Bagi yang berminat dengan Samsung Galaxy Note macam mummy ni, kini Celcom menawarkan Smartphone Samsung Galaxy Note ini dengan hanya RM 1,368 dengan Plan Celcom Executive. Daftarlah dengan plan terbaik dari Celcom yang bersesuaian dengan citarasa anda Pelangan Celcom.

Berikut adalah plan2 yang ditawarkan oleh Celcom:-

galaxie note plan celcom Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368
Kelebihan mendaftar Plan Samsung Galaxy Note dengan Celcom membolehkan anda mendapat Liputan terbaik dan terluas di Malaysia dan untuk capaian internet pula Celcom menawarkan liputan yang terbaik dan stabil. Tak perlu lagi risau dengan capaian internet yang tidak memuaskan hati anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai plan2 Samsung Galaxy Note Celcom sila layari http://www.celcom.com.my/smartphones.

pixel Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note  dari serendah  RM 1,368

17 Responses to “Plan Celcom Executive Samsung Galaxy Note dari serendah RM 1,368”

  1. iza says:

    Sekali tgk terus terpikat….tapi mahal la bayaran bulanannya…

  2. puanbee says:

    wah mummy , Ai jeles nih .. hehe dapat samsung galaxy s|| pun ok kan .. tapi kalo dpt note nih best juga

  3. azizi says:

    smartphone samsung memang gempak ler skang ni..function pun best nak download games pun bleh download dr market apps jer..memang best ..hehe

  4. fik says:

    memang power..aku memang pakai samsung..hehe affordable ler..

  5. acap says:

    nampak macam best ni..kena tgk video review ni..upfront bleh tahan kalau ikutkan plan celcom ni..huhu

  6. sweetgrunge says:

    memang best..kena tgk budget ler..ribu2 gak ni..

  7. elin says:

    macam best jer ni..ada sesiapa nak belanja ker?hehe

  8. asyir says:

    kena kumpul duit la ni..geram jer tgk handset ni…hehe,samsung memang best..

  9. kak ieda says:

    uishh mcm2 celcom promote skrg nie .. hurmmm ada ngan x der duit je :)

  10. soshylady says:

    salam mummycute,

    wah mngancam neh…akk pon tgh m usha hp gak, samsung mmng feveret cuma t,pasti samsung yg mn hihi

  11. wahida says:

    saya pakai henfon murah jer…hehe…

  12. Kunang-kunang says:

    Saya pun guna phone samsung. Hubby guna galaxy samsung.

    Pada saya tak kisah sangat, janji dapat buat call dan hantar dan terima message.

  13. azizi says:

    tul tu..ni ikut keperluan sebenarnya..kalau rasa perlu smartphone ada duit terlebih cikit nak beli boleh ler…hehe

  14. fik says:

    x ada duit dan kadang2 tak perlu sangat nak pakai smartphone..tapi dah trend plak skang ni..hehe

  15. apaajanews says:

    belumpun sempat nak test galaxy s dah keluar pulak galaxy note

  16. LadyAyu says:

    kat mesia dia mmg had ekk data yg blh guna???
    kira weols kat sini untung lagik la bab data ni sebab theyols kasi guna la byk mana pow ngeee….try la beli satu senang kalo sesat on GPS kt phone jer…..

  17. intan kurus says:

    bapak cangihhhhhhh niiiiii


Leave a Reply

Current day month ye@r *