wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Jul

Potret tiga beradik

Author:lizz

potrait1 Potret tiga beradik Hi semua sememangnyer hari ni sungguh menceriakan walaupun hari Isnin kerja tetap kerja….

bangun pagi2 gosok gigi terus mandi cuci muka, mekap-mekap & aper lagi mengejar punch card la….sib baik hari ni kursus…jadi jalan slow sikit ker train kalo tak mau berdesup berjalan…tau..

Semalam nak dijadikan cerita kiteorang bertiga menjalankan aktiviti yang sangat berfaedah main snap sesama sendiri acaranyer…ko snap aku aku snap ko gini ler hasilnyer siap refer magazine tau nak buat pose ala2 macam nitau……konon ala2 perasan comel dan cool la konon hehe…

pixel Potret tiga beradik

7 Responses to “Potret tiga beradik”

  1. Awan Fantasia says:

    Muka lebih kurang sama

    Terkini :Seni Sandwitch Yang Unik !!!

  2. BSB says:

    skg nie ada ixora turbokan?

  3. BSB says:

    opp salah tempat komen ler pulakkkk…

  4. Ila @Mama Faiz says:

    muka sama je tiga org adik beradik ni..hehehe

  5. adeeya says:

    wAAHHH SERUPAAAA :d

  6. PELANGI says:

    tiga tiga cun :)

    macam dah kembar 3 …hehehe

  7. hawa says:

    sama tang mata dan mulut kak…hehe…kembar 3 meletop!


Leave a Reply

Current day month ye@r *