wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Nov

Project scrap book

Author:lizz

contoh Scrap Book cantik Project scrap book

Sekarang memang tengah rajin nak buat scrapbook balik…project dah lamer nak membuat n nak print skali…design dah banyak cuma print jer belum…buatnyer mudah jer..ambik jer templete yang dah ader tambah2 sikit design n …siap…mudah kan…tapi tang print tu yang lambat…sekarang tengah rajin tak leh nak lengahkan lagi kalo tak memang terbengkalai….hehe…

SssssT: memandangkan mummy tgh rajin…sesiapa nak mummy designkan satu page scrapbook…. email atau komen yer…sesiapa yang bertuah nanti saya designkan special untuk korang tau….

pixel Project scrap book

10 Responses to “Project scrap book”

  1. nana says:

    wah best ni

  2. mamaNoriz says:

    lizz design sndiri scrap book di gambo tu?

    mmg cantekkk ;)

    teringat dulu2 zaman sekolah je buat bnda ni…excited tul!

  3. Hanna says:

    waah! sangat cantek…kalau suruh hasben buatkan mesti lmbt laa siap..huhu..

  4. adeeya says:

    Macam best jee buat scrap book ni :D

  5. bui junaidi says:

    buatkan lah utk bui boleh..?hehe

  6. Ajumohit says:

    Nak jugak mummy cute!! Hehehe saya mmg kurang bab kreativiti ni haaha

  7. kak ieda says:

    cantiklah dik
    akak dulu selalu gak buat
    leh buat utk kak satu ..
    nak jadikan header :) )


Leave a Reply

Current day month ye@r *