wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Nov

Puan Norly Farewell Party

Author:lizz

Entry ni khas untuk Puan Norly Mohd Noh selaku Timbalan Pengarah Bps…Sempena persaraan pilihan mungkin puan Norly nak releks kat Umah and jaga anak-anakkan…Jadi kami kehilangan Boss yang banyak membantu dalam menjalankan tugas di BPS seorang yang baik hati pemurah dan sangat sensitif pantang orang nangis pasti dia turut serta…jadi kami ditugaskan untuk membuat hiasan alamak idea takder lagik buat masa ni…last minute baru terkejar2 nak membuat time tu mulalah berfikir macam nak buat mummy cam biasalah aktiviti buat design..dan dibantu oleh kawan yang tukang menampal ader yang membuat bebola kertas Cantik…..Ha nilah hasilnya tema biru merah…..

farewell1a1 Puan Norly Farewell Party

farewell3 Puan Norly Farewell Party 

farewell4a Puan Norly Farewell Party

farewell1 Puan Norly Farewell Party

farewell3a Puan Norly Farewell Party

 farewell2a Puan Norly Farewell Party

 

pixel Puan Norly Farewell Party

5 Responses to “Puan Norly Farewell Party”

  1. anIda says:

    wahhhh syoknyaa staf yg rajin spoting camm ginik..betuah PUAN NORLY….chantik sume preparation….

  2. miss roha says:

    hehe….cantekkss….jgn lupe ye…lalala

  3. rose says:

    wow..creativenya..suka tgk..:-)

  4. mummycute says:

    Roha: bukan ko pun ader dlm tu..trt serta menghias…

  5. mummycute says:

    anIda & rose : tq


Leave a Reply

Current day month ye@r *