wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Jul

puasa ramadhan kami

Author:lizz

puasa ramadhan kami

Hari ni dah masuk hari keempat berpuasa…..abang dan adik cuti ngan nenek 5 hari kat kampung ngamuk taknak balik hari tu…sibuk pujuk mummy n daddy nak duk kampung nak makan tembikai kat kampung  nak duduk ngan paklong  nak jadi strong mcm paklong katernyer… memacam kerenah abang ni dah terpaksa cuti sekolah 5 hari…anak2 tak pernah ditinggalkan lama camni rasa sunyi makpaknyer ni…boring….. adik 1st time kena tinggal boleh dia rilek jer tak nangis ditinggalkan mummy yang dier sayang…ish2…siap cakap adik tak nangis pun adik makan kenyang makan best kat kampung  nenek buat kuih bulat2 sedap…kata nenek kuih biji nangka adik makan banyak setengah mangkuk habis…tak lekat ker adik ooi maknyer risau.. kan ker macam ala2 liat gitu…

Kiteorang berdua makan berbuka 2 hari dah makan ikan patin mak bekalkan itu hari…tembikai 2 tiga biji kuih pun ader lagik siap makan sikit takut habis….mabeles betul makan tempoyak patin  menambah-nambah sendawa bau patin masak tempoyak…hihi….ingat harini nak makan kat luar tapi tak tau nak makan kat maner lagi…duk 2 orang ni terasa buntu pulak sampai tak tau nak buat aper….daa

psst : puasa2 ni search resepi jer kerjanya hihi….

pixel puasa ramadhan kami

2 Responses to “puasa ramadhan kami”

  1. LYAFRINA says:

    alahai.. tinggal mummy n daddy berdua je la.. agaknyer dia org suka suasana kampung..seronok ramai org…

  2. IntaNBerliaN says:

    selamat berpuasa…

    a’aa kan, pose2 ni sy pun pening duk pk nak msk pe.. tu yg nk kne search tu.. hihi


Leave a Reply

Current day month ye@r *