wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jul

puding sedap dan mudah

Author:lizz

Tengahari tadi tak tau nak kemana…nak beli  juadah buka puasa pun malas…kena keluar jap jalan0jalan beli kuih 2 ketul naik opis balik…

kalo tak kluarkan.. kat opis ni punya la sejuk ya rabbi..sejuk sampai ketulangtemulang uoollss…. mungkin bulan pose ni lemak tu dah mencairkot hehe…

jadi…

Duk melangok depan pc menggoogle puding-puding sedap dan mudah nak buat verangan sabtu ni nak memuding…..taknak susah katernyer..malas …lagi satu  nak carik alat nak memasak yang masih lagik dalam kotak…ha konsep puding kali ni nak sedap mudah dan sedap gitu….

Memula nengok puding cendol ni kemain best ni…haritu pi kenduri makan puding sedap.berketul-ketul ditelan ..nengok resepi macam boleh try…cuma nak kena beli santan & cendol beli yang siap kat pasor tu kan…nanti nengok sabtu ni jadi ker idok…muahaha…

9261313536 26f3a1158d o puding sedap dan mudah

sesambil tu duk berangan nak buat Puding  Coffee Jelly

hoi…kemain sedap nampaknyer…

yang ni macam senang jek…dah save sesiap resepi..

9261313268 22903cbe17 o puding sedap dan mudah

yang last…

tetibe puding roti pun sedap dah selalu buat kat sini

9258532349 6554aaefc1 o puding sedap dan mudah

ok la uollss Selamat berbuka puasa…

pixel puding sedap dan mudah

11 Responses to “puding sedap dan mudah”

  1. mamyharraz says:

    sedapnya lizz..
    sy berkenan puding cendol tu..
    dah siap buat hulur kt sy sepiring ;)

  2. jemarisuri says:

    semuanya sedapppppp..hikhik

  3. sedap2 semuanye terutama yang puding cendol tu..nyummss…

  4. maszull says:

    assalamualaikum…sedapnya…;)

  5. anna says:

    wah, semua nampak best :)

  6. Myra JAy says:

    Memang kalau kita google gambar makanan nampak sangat menyelerakan ;)

    Hope jd aktiviti memuding esok ye :D

  7. IntaNBerliaN says:

    puding coffee jelly tu camne wat, sedap la plak…

  8. IntaNBerliaN says:

    *lizz nanti bg alamat yer.. nak pos bookmark raya :-)

  9. anne says:

    bulan puasa mmg sedap mkn puding…tp kalo kat rumah sy puding tak laku..tu mls nak buat.

  10. anies says:

    semuanya sedap.cuma rajin dgn x rajin je kn nk membuatnya ;-)

  11. suriaamanda says:

    satu kesilapan bila bukak entry ni time mcm ni..aduhai…mana nak cari ni haaaa…


Leave a Reply

Current day month ye@r *