wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Feb

pulut mangga kg baru yang sedap

Author:lizz

pulut mangga kg baru yang sedap

WW ~pulut mangga Sedap

Hmmm mabeless betul rase dier…

sedap sebungkus 5 ringgit …8511048611 6ec4e5b73e z pulut mangga kg baru yang sedap pulut magga ni  kuah santannyer likat manis2 gitu..mangganyer tu kemain sedap kuning dier memang ngiurkan betul…8511048603 c1056471da z pulut mangga kg baru yang sedap

baru 1st time makan pulut mangga memang best rupanyer…ngidam nak makan lagi…

pixel pulut mangga kg baru yang sedap

5 Responses to “pulut mangga kg baru yang sedap”

  1. ajumohit says:

    sedapnya nmpk lizz, tak pernah makan pulut mangga ni, sib bek tak ngidam hehehehe

  2. Lieyalatif says:

    Xpenah lieya rase lizz…selalu tgk tp tu laa nak rase xdpt2 jugakkk…berkilat2 tgk mangga lizz ni hah…mesti manis2 sedap nih…

    Lieya xleh dah nak bw waktu keje lizz..opis dah blok so kunjungan balas lieya lambat le sikit sbb leh bw kat umah waktu malam sob sob sob…mati kutu kat opis nih!

  3. My Notes says:

    assalamualaikum … belum pernah makan . bila ada mangga tak terfikir nak mkn dgn pulut . bila ada pulut tak ingat nak beli mangga … insya Allah someday saya nak try juga …

  4. dah lama tak makan pulut mangga.ini komfirm kedai yg ada jual makanan ala thai tu kan :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *