wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 May

Qaysara Birthday

Author:lizz
1 mei lepas yang juga cuti hari pekerja adalah Hari paling penting dalam keluarga kami, iaitu Hari jadi anak mummy Qaysara, (Qaysara Zulfaa Ez-zehra) tak sangka anak mummy yang lahir semasa kandungan mummy baru 7 bulan. Adik Qaysara terpaksa tinggal diwad kerana kuning yang terlalu tinggi dan terpaksa tukar darah begitu runtun jiwa ketika itu. Tak sangka dah setahun adik qaysara Menggembirakan kami dengan keletah comelnyer yang manja dengan senyum tangis, mencebik air mata, yang selalu kejutkan diwaktu pagi minum susu Mummy.

q2 Qaysara Birthday

Adik Qaysara suka tengok rama-rama terbang, melihat sang semut merayap dilantai rumah sambil senyum bermain dengan semut sambil jejari mahu memegang semut hitam comel menghurung cebisan biskutnyer yang jatuh kelantai, yang juga penggemar nasi bubur yang berisikan jagung, kentang & ikan salmon ternganga-ngaga menunggu saat makan mmmm. Sekarang Qaysara dah pandai bertatih, dah pandai kacau abang main Ultraman, yang paling suka masuk bilik air senyap2. dan tak lupa suka MMMUAHHH mummy, daddy & abang, yang suka senyum nampak gigi 2 batang yang comel.
q10 Qaysara Birthdayadik Qaysara penyeri keluarga ini dengan celotehnyer sejak dari bangun tidur hinggalah saat masuk tidur merengek nak minum susu mummy untuk melelapkan matanya.

QAYSARA yang CUTE dari kepala hingga kekaki yang mencuit hati Mummy, Daddy & Abang Uwais. Hadiah yang tak ternilai harganya untuk Kami. syukur kepada ilahi. Alhamdullillah
HAPPY BIRTHDAY QAYSARAq8 Qaysara Birthdayq111 Qaysara Birthdayu103 Qaysara Birthday

u9 Qaysara Birthdayq11 Qaysara Birthday


pixel Qaysara Birthday

9 Responses to “Qaysara Birthday”

  1. mamalieyna says:

    happy besday qaysara! waa kejap je masa berlalu kan..suka la layan piccas kt sini..lawo2..^_^..

  2. razucute says:

    mamalieyna : TQ mamaliena.

  3. Fieza79 says:

    hepy besday Qaysara…cute la nak u..
    1st terjah blog ni i suke tgk piccas yg lw2..snap pki kamera pe leh tau x?..hehe

  4. razucute says:

    Fieza: selamat datang keblog saya, tq fiza. saya guna canon dslr tapi ader gak pakai handphone & compact kamera.

  5. ayah,ummi, farish says:

    salam perkenalan…
    Hepy Belated Qaysara….comei sgt2 Qysara nie….
    Moga jadi anak yg Solehah pada keluarga..

  6. razucute says:

    ayah,ummi, farish:terima kasih

  7. Anje a.k.a Mama_Aqish says:

    sempat lagik ke auntie nak ucapkan happy birthday qaysara…semoga menjadi anak yang solehah & berguna bila besaq nanti…tomeinyer pakai gaun pink…dap nyer kek tu

  8. razucute says:

    Anje a.k.a Mama_Aqish: tq mama Aqish, memang sedap kek ni ingat nak beli lagi la kek ni.

  9. mummydearie says:

    Oh ho….Qaysara lahir tak cukup bulan rupanya. Yalahkan Lizz tak sanggup kita bila tengok anak-anak menderita, kan. Sedapnya nama Qaysara… terbelit jap lidah saya nak menyebutnya.


Leave a Reply

Current day month ye@r *