wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Jan

Qaysara dan Baby alive

Author:lizz

Qaysara dan Baby alive
baby alive qaysara Qaysara dan Baby aliveSejak kebelakangan ini..adik Qaysara anak mummy ni,ada tabiat atau hobi baru…hehe..apa tabiatnya tu? memandangkan kesian mummy tengok abang asyik cakap kat Qaysara “issh adik ni..abang bukan baby la…abang dah besar tau tak..tak yah la tepuk dodoi abang tidur..adoi…isshh”

Hehe..sampai mengamuk dan rimas dah abang uwais, Qaysara ni asyik tepuk dodoi abang uwais suruh tido..walhal abang dia baring tgh main PSP, tgh baring tgk TV, asal baring jer datang ler Qaysara dodoi abang dia tido, tepuk kuat pulak tu..macam mana tak mengamuk yer tak..?

Qaysara pulak bila tepuk dodoi abang baring tu, qaysara siap berzikir..”lailahaillallah…lailahaillallah…tido! pejam mata abang..tido!hahaha..memang kelakar..kalau abang tak pejam mata siap marah lagi..abang nak main games..

Akhirnya Mummy ngan Daddy decide kena beli anak patung baby doll kat qaysara ni…kebetulan pulak ada Best Buy untuk “Baby Alive” kat Parkson hari tu…terus la beli. Qaysara punya la seronok ada baby,boleh cakap2 lagi..boleh tukar pampers, bagi susu, baby siap mintak kiss, mintak peluk dan macam2 lagi..hehe

Lepas ni senang la abang uwais dah tak kena kacau dengan qaysara lagi..dia dah ada “Baby Alive!!”..Yeah!..

pixel Qaysara dan Baby alive

5 Responses to “Qaysara dan Baby alive”

  1. adeeya says:

    HAHAAHA tepuk kuat memang lah marah ehe me takut baby doll alive tu :/ huhu. eh eh hows abg uwais sekolah? :)

  2. rozuan says:

    haha.apa lagi borongla satu dozen.huhu

  3. fik says:

    haha…rindu nk qaisara dodoikan..hehe

  4. kak ieda says:

    alor2 qaisara .. hurmm suke benorr tuu ;)

  5. akak su says:

    anak2 akak pun sama, pantang tgk tempat menan, mesti nak singgah. kengkdg tu kalo lalu kat tempat menan, saja2 buat tak nampak


Leave a Reply

Current day month ye@r *