wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Nov

Qaysara dan Yaya BoBoiBoy | boboiboy

Author:lizz

Qaysara dan Yaya BoBoiBoy | boboiboy | Yaya BoBoiBoy
8224895029 ccaaa45eb3 Qaysara dan Yaya BoBoiBoy | boboiboy

Haa ni budak yang suka pink menjelma…kali ni bersama yaya…

suka benar ngan yaya ni…sebabnyer aper…sebab yaya tu  tudungnyer pink….amboi ko dik kemain tau….

apa-apa saja yang berkaitan pink dia suker…tak kisah ler aper kan kalau kat umah kalo nak minum mesti gelas kaler pink makan pinggan pun pink…kalo boleh semuanyer pink..katernyer memang princess suker pink la..kan adik nak jadi princess…yer la dik…adik jadik princess yang ganas hehe…

Coretan :  Yaya ni kemain comel tau…ai pun suker. raser cam nak beli lagi…

pixel Qaysara dan Yaya BoBoiBoy | boboiboy

7 Responses to “Qaysara dan Yaya BoBoiBoy | boboiboy”

  1. cho zila says:

    tengok anak sedara punya memang nampak sangat cantik semuanyer .. tak selalu gi petronas camner

  2. lieyalatif says:

    mmg budak pompuan obses pink kat lizz hehehhee….baju2 pun byk pink…layankan jek laaa…sbb pink kat sweet….

    same laa kat sini…miamija pun sebok ngumpul patung nieh….

  3. mamyharraz says:

    mmg adik mcm pwinses pun..jd kalau pakai pink lagiiii persis pwinses tauuu ;)

    alahai sy pun suka koleksi boboiboy nih..comel2.

  4. LydSunshine says:

    Comelnya Qaysara. Lebih comel daripada Yaya.

  5. Nazayiena says:

    Dah namanya girlkan mesti minat pinkkan,comelnya patung yaya tu,….

  6. IntaNBerliaN says:

    yaya ni mmg cute kan.. hihii… tp qaysara ni mmg comel.. sk tgk dia :-)

  7. anne says:

    penuhlah barang kar rumah tu warna pink ye..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *