wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Apr

ragam sara nak adik

Author:lizz

ini kisah anak dara saya sorang ni…

suka sangat ngan baby…nampak baby jer… ha mula la nak pegang-pegang nak belekbelek nak kiss bagaikan..

tak kira la janji baby nampak jer baby suruh maknyer beli…

 hamboi…kemain permintaan..dia ingat boleh sonang yo beli kat kedai baby..

puas gak nak menerang kat adik ni sebab dia banyak soal  sikit..

saya citer kalo nak dapat baby mummy kena perut cam cik nina kena besar dulu…nanti baru la ader baby dalam perut mummy..

mummy kena makan banyak ker…aaah kemain ko kan..lepas tu hehari suruh saya makan banyak siap dier nak suap lagi…pagi sebelum gi sekolah pun nak tengok perut saya besar ke idok lepas tu dia membebel mummy ni adik suruh makan banyak tak nak habis tu macam mana baby nak tumbuh…

hadoi poning mok cik nak jawab…

ok esokesok mummy usahakan yer adik…

8646340411 d73a3589ea b ragam sara nak adik

* Tengok tu adik nampak sangat kasih dan sayangnya kat  baby ayra…memang boleh jadi tokoh kakak yang baik ni…hehe

pixel ragam sara nak adik

22 Responses to “ragam sara nak adik”

  1. normi says:

    alahai sayangnya sara kat baby tu… meh kwn ngan baby acik…hehe
    mamanya kena la berusaha lebih…kihkih

  2. Qhaifa Nur says:

    samalah dengan anak dara sorang kat umah ni, dapat baby cuit sana sini, kekadang kasihan geng untuknya tiada…kawanlah dengan mama

  3. sara nk kawan lg tu…

  4. yui says:

    itu namanya pnyyg =)

  5. hahahaah….selamat berusaha… peluang cerah tuu

  6. Nafira says:

    hahahaha.. adoilaaaa… memang sesak napas kalo anak2 tanya pasal adik nih.. kalo zura, pass kat my hubby jer.. bila dorang tanya pasal adik jer.. zura cakap.. mintak ngan papa plak.. muahahahahahaha.

  7. dana says:

    alolo dia, ingat bby blh beli kt supink complex ek… sbr yek sara nnti mama ngn papa usahakan bg sara adik

  8. ieyda says:

    amboi dah pandai nak adik ye…sara kene tlg mama kemas2 umah, nanti leh lah mama berehat utk daptkan adik…hihiiihii

    comel sara nie…nak babab sikit leh ke..hihii

  9. mama lynn says:

    lizz, seronok kan nak ada baby.. hehehe sy lak excited. memandangkan belum pernah ada pengalaman mengandung so tumpang happy dengar cerita org je la..

  10. atie says:

    hahahhaha…..kelakar la sara nie…suh makan banyak kasik perut besar……anak atie pun sama lah kak….dah start mintak baby….dia kata baby comel…..huhuhu

  11. tihara says:

    akak pun dh minat sangat2 dengan baby ni.tapi tu lah baby orang..hukhuk :)

  12. rasp says:

    memang ada tokoh jadi kakak yg baik tu…
    jenuh ler mummy kena makan banyak2 ye hehehehehehehe….
    cute tul pemahaman dia….

  13. anies says:

    nak beli baby kat mn sara syg oiiiii… hehehehe

  14. Lieyalatif says:

    Yeay!!! Sara dah bg greenlight tu lizz hahahahah….lieya lak yg excited….boleh dah tuuuu kekekekeke….lieya doakan moga cepat lizz berisi hehehehehe

    Lieya tegelak tang suh mkn banyak2 tu….adoiii bijak betul sara nih…daya imiginasi tinggi betul….

  15. Kakzakie Purvit says:

    Aha… apa lagi Lizz. Kena usaha lebih. Dah patut pun memang jadi kakak. Jgn takut budak perempuan biasa memang sayang adik..

  16. daddyziyyad says:

    takpa….mummy boleh berusaha keras…kikikiki

  17. baguslah mcm tu hehehe

  18. done clik2 nuffnangx3 juga yer

  19. niezzareena says:

    mmm…. dah bleh kasi kawan dah tu. hehehe

  20. kak ieda says:

    aloo cian sara ..
    mama .. apa layie ;)

  21. ajumohit says:

    heheheh mama, sara nak adik tuuu ;)

  22. mimie says:

    alahai.. bukan kemain prihatin nya dia.. :)
    siap suh mummy dia mkan bnyk ye.. :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *