instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Mar

Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

Author:lizz

Hello pretty!!

kali ni i nak share my secret skin care…

bcoz ramai yang tanya ioolls pakai apa muka nampak gebu kan…

ewah perasan la kejap kan…

ok nak tau tak i pakai apa…

tadaaa

lo 1 Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

disebabkan i ni fanatik dengan produk loreal….

bila dah 30an ni kulit dah mula ada line, wrinkles dan kulit dah tak firm macam muda-muda dulu

Loreal Revitalift ni lah penyelesaian…

kulit i bertambah glowing dan lebih firm rasa fresshh

Loreal Revitalift  ni memang sangat best dan dapat melambatkan key sign of aging kira awet muda lakan…tak gitu

selain daripada  tu…

Revitalift ni mengandungi ekstrak tanaman Cantella Asiatica atau pegaga yang sangat terkenal dengan penyembuhan luka

ok ni range yang i pakai
✿ 1. Revitalift Milky Foam ni sangat lembut Instantly removes my makeup, dan kulit terasa sangat bersih dari kesan mekap mahupun minyak…
✿ 2. Revitalift Centella Micro-Essence Water

Untitled 1 Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

Revitalift Centella Micro-Essence Water  is the best essence yang saya pernah guna.

ia dapat Melembapkan kulit dan menganjalkan kulit muka saya

dan dapat menjana sel kulit dan menegangkan serta menganjalkan kulit tau kulit rasa glowing bersinar2 gitu…

Selepas guna uoollss akan rasa kulit akan  lebih lembut dan licin. kulit rasa Hydrate dengan cepat.

Memang tersangat best la loreal paris revitalift centella water!

 

✿ 3. Revitalift Intense Essence

ini pun best sangat saya pakai tiap pagi dan malam hasilnya memang terbaik kulit rasa smooth  dak kelihatan lebih cerah kemanapun saya bawak tau…

sayang betul ni memang wajib ada…

Untitled 11 Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✿ 4. Revitalift Day Creamni memang best   cepat meresap dan tak berminyak langsung senang sangat nak apply bila kita nak mekap senang jer nak apply siap ada spf lagi tau

cara pakai sangat mudah just take smaall amout kat tangan and gunaka jari apply dikawan dahi cheeks and nect pat secara lembut diselurh wajah yer pakai pada waktu pagi yer selepas toner & essence

✿ 5. Revitalift Night Cream sangat membantu dalam menurangkan kedutan dan menganjalkan kulit i suggest sangat pakai ni best cara pakai sama dengan day cream cuma ianya pakai waktu malam hehe

lo7 Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semenejak pakai Loreal Revitalift kulit saya dah tak kusam ndan rasa lembut dan licin…

Kulit lebih segar, kulit lebih cerah berseri dan sekata  kulit rasa lebih anjal dan saya sangat bersetuju kulit saya wrinkles berkurangan

happy betul rasa tau…

 

I sangat Suggest tau pakai Loreal  Revitalift Range ni tau…

 

 

 

pixel Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!

One Response to “Rahsia penjagaan kulit wajah berseri dan awet muda dengan loreal I I love Loreal paris Revitalift Range!!!”

  1. Nina says:

    Bestnya nak pakai jugak….berapa harga untuk set tu…


Leave a Reply

Current day month ye@r *