wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Jun

rambut terbaru abang dan milo ais

Author:lizz

abang..abang..

lain beno rupanyer biler potong rambut…hehe..

hari tu time cuti sekolah…rambut dier dah panjang..

rambutnyer memang lurus..rambut depan tu kalo panjang memang kedepan cecah dahi dekat ngan mata dah…

jadik bawak kedai gunting kat area umah ni..lepastu jumpa pulak kedai gunting baru bukak..

terus singgah..

time tu nak potong gaya mushroom tapikan…macam panjang lagik..malas nak potong banyak kali terus jer saya cakap..potong habis..

dedi sengeh jer…nanti jangan banyak bebel kalo tak lawa…

sekali ko…gonjeng habis…hehe terpaksakudiamkan sajok…hehe

dedi siap senyum sengeh…

haa ni lah die rambut terbaru abang

9072532965 08fab386bd rambut terbaru abang dan milo ais

adoi..kesian abang..dah rupa askar dah budak nih…

lain nampak panjang muker..

lepas potong rambut macam biasa..

permintaan abang askar..*mami harraz saya pun ader abang askar hehe

air milo ais ngan suam…

ais tu untuk mami&dedi…abang&adik  milo suam dierang selsema..

9074763074 9f31191be5 rambut terbaru abang dan milo ais

tapi biler dedi turun keter gi kedai..

dier bantai milo mami..

kemainkan..*kalo ngan mami die tak heran nak marah ke haper..

muke dek jek…

9074762968 6d96868f19 rambut terbaru abang dan milo ais

abang…abang…puas la tu dapat minum milo ais kan….

 

pixel rambut terbaru abang dan milo ais

9 Responses to “rambut terbaru abang dan milo ais”

  1. niezzareena says:

    kitew tgk air tu terus haussss…… keringnye tekak!

  2. anne says:

    haah memang nampak lain…

  3. Cik Gee says:

    sy penah pujuk anak buah sy gunting rambut..

  4. daddyziyyad says:

    Takpe…ubat tu….minum aja milo ais…:P

  5. maszull says:

    assalamualaikum has….sedapnya air milo tu…;)

  6. lyafrina says:

    hehe.. lain sgt nmpk muka abg dgn rambut bru ni..

    pns2 ni pekena milo ais lega tekak

  7. suriaamanda says:

    sentap tgok air tuh…sedapnyaaaaa

  8. amirah says:

    senang je nak potong rambut ye. kalo ahmad dari jauh dah nampak kedai gunting rambut macam nampak hantu pocong


Leave a Reply

Current day month ye@r *