wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Feb

Rempit nak Harley Davidson

Author:lizz

Ni ler kerja bebudak ni

kala pi shopping kompleks

8483336309 44b0bf9c60 z Rempit  nak Harley Davidson mainan cenggini yang dierang suka…selagi ader syiling mummy & daddy selagi tu dierang main…tambah-tambah adik tu kemain….abang dah ok sikit tapi join sekaki  ngan adik gak kekadang hehe..

adik memang seronok kalo naik motor merempit ngan abang real jer…awek belakang tu peluk abang..anjer2 gitu…syok ooo naik harley pakai seliper jepun hehe..

Acaner hari senin korang best tak saya mood rajin hari ni….jarang hari senin saya nak rerajin gini….

pixel Rempit  nak Harley Davidson

12 Responses to “Rempit nak Harley Davidson”

  1. mamyharraz says:

    hehe comey merempit berdua ye abg adik..
    samalah ank sy kalau nampak benda alah ni siapplah duit syiling selagi tak reda selagi tulah nak naik ekekeke

  2. lieyalatif says:

    keh keh keh …dpt feeling2 awie erra gitu heheeheh…

    mcm kat alamanda la lizz….. dayyan pun kalo pi sini, wajib cukai main kat pay & ride nie…siap sedia jek laa syiling licin hahaahahhaah

  3. lily says:

    wah…syioknya tgk 2 beradik tu naik Harley Davidson.. ^^

  4. kak ieda says:

    alah comel budak berdua nie ekeke
    yelah budak2 kalau ke mall , tgk yg macam nie memang mereka suke sgt ! ;)

  5. cho zila says:

    memang gituler bebudak.. tapi bila dah besartu kurangler sikit… awie ngan erra ….

  6. Kakzakie Purvit says:

    Cara adik peluk abang tu macamlah motor tu bergerak laju hhi… budak-budak mana tak suka mainan macam ini Lizz…

  7. anne says:

    Nasib baik anak sy tak suka main ni..tp tak tahulah akan dtg…huhu comel jek adik dgn abang ni..

  8. maszmadi says:

    samelah anak masz pon, pantang pi shopping kompleks, nak naik mendealah tu jerk kejenyar… tapi x boleh di layan sangat, nanti terlepas tujuan utama ke sana plak..

  9. nens says:

    alahaiii..hensem & cantik..
    jd photoframe pon cun ni..hehe

  10. ajumohit says:

    samalah anak kita lizz, bab naik mende alah ni no 1, sabor jelah ;)

  11. izan ishak says:

    anak2 izan dah lama tak layan naik2 benda ni. pantang dioffer nanti asyik nak ajelah…


Leave a Reply

Current day month ye@r *