wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Mar

Restoran Steamboat Sedap | Restoran johnny’s

Author:lizz

Restoran Johnnys Restoran Steamboat Sedap | Restoran johnnys

Hi salam semua…hari ni mood bercuti lagi esok dah keje..cuti-cuti ni ingat nak masak2 tapi Mr Daddy pulak ajak makan2 kat luar…hehe ini sudah bagus jangan lepaskan peluang keemasan ni…bukan senang Daddy nak ajak kluar makan ni…pikir punye pikir teringat nak makan  Steamboat Johnny’s  kat OU best gak pekena ni… tak nak makan fastfood lagi hehe…. hari ni makan makanan menyihatkan tubuh badan untuk seisi keluarga betul tak?  …

bila dah sampai OU kena masuk jusco dulu beli makanan anak-anak  kalau tidak mau dia buat huru hara abang macam biasa kena beli kit kat adik pulak snake milo baru dierang ni duk diam…Mr daddy pulak tinggalkan kiteorang kat  jusco n terus ke johnnys sampai2 jer dalam tu semua terhidang hambik ko banyaknyer daddy order fishball, meatball ..shrimps mee dan 2 ,3 jenis sayur…waa belum lagi masuk dessert ais kacang yang memang best tu lagi kena habiskan…. memang best la makan kat sini harganya pun ok…  berbaloi makan kat sini….budak dua orang ni cuma makan sup habis comot semua tak pe janji tak main bawah meja @ baling2 sudu atau ketuk2 mangkuk tapi biler last2 main gak biler dah habis  coklat tadik nasib baik duk meja paling hujung sekali senang sikit nak  kawal adik & abang…apepun best makan kat sini…lain kali nak datang lagi yer Daddy…

pixel Restoran Steamboat Sedap | Restoran johnnys

13 Responses to “Restoran Steamboat Sedap | Restoran johnny’s”

  1. aiza says:

    betul3.. Restoran Jonnys mmg best.. aiza pun suka sgt g mkn kat restoran tu…
    steamboat dia mmg power…

  2. rubi says:

    pergh.. xpnah rasa lagi.. best sgt ker? :)

  3. jeely jelly says:

    aah2.. steamboat dye mmg power.. sedap2…

  4. Mommy Aqil says:

    heee..bestnyee..mmg Johhny’s ni sedap..Aida pon suka jugak..pastu kalo amik tom yam dia, pon sedap jugak..marbelles…hihihi..tapi selalu pg kt SUMMIT Usj..

    • mummycute says:

      Mommy Aqil: ooo saya selalu makan kat OU kat SUMMIT jarang pegi….nanti nak gi jalan2 kat sana pulak la….

  5. kak ieda says:

    kat johnys nie memang sedap .. akak dah 3 x makan kat sini bawak anak2 :)

  6. nana says:

    nk try jugak ar…huhuhuuu

  7. cikmoon says:

    sgt suka mkn kat situ..sedap… suka yam milkshake ngan banana split..ngeee

  8. MyMiRa says:

    akak…nak……….teln air liur mirA tgk mknan tu…he3


Leave a Reply

Current day month ye@r *