wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Mar

keputusan spm 2013 diumumkan hari ni

Author:lizz

Baru tau tadi…keputusan spm 2013 keluar hari ni…. tak sabar nak tau keputusan anak2 buah saya…tahun ni 3 orang   anak buah  amik keputusan hari ni 2 anak buah en Daddy sorang anak buah saya …mesti dierang berdebarkan hehe…

saya dulu nak amik keputusan SPM siap malam tu tak leh tdo mata terkedip-kedip risau teruja…duk memikir beraper la dapat…rasa time2 tu nak tunggu kat sekolah….kata2  yang paling  tak luper kat sekolah saya dulu ”  Datang dengan harapan,pulang dengan kejayaan…memang terbaik…rasa sangat bermakna sangat…

Good luck k… kepada adik2 lepasan SPM  yang dapat keputusan spm 2013   hari ini…

 

 

pixel keputusan spm 2013 diumumkan hari ni

2 Responses to “keputusan spm 2013 diumumkan hari ni”

  1. daddyziyyad says:

    saya dulu result SPM diberitahu melalui telefon, sebab saya sekolah asrama..hihihih

  2. mila says:

    menarik pulak tgk bubur tu


Leave a Reply

Current day month ye@r *