wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 May

roti canai sedap

Author:lizz

WW ~ roti canai sedap 

Haa ini budak suka beno ngan roti canai

makan 2 biji pun habis kalo dibiorkan ni…

8718441907 01b56ac072 roti canai sedap

makan cicah kuah lepas tu meleh habis kelengan

8719560742 d6573daa3e roti canai sedap

mulut muncung uolls dia makan…hidung pun kembang kempis…sedap sangat roti tu…8719560718 dd2d2de787 roti canai sedap

lagi sedap kalo makan ditemani princess…nengokla tu… kater adik  princess teman sambil baring baru lepas mandi dedua tu…

adik sara ni kalo makan lama kemain…

 

Psssttt: Sakit pinggang lak  rasa travel jauh-jauh ni…cepat2 la dapat tukar…huhu

pixel roti canai sedap

17 Responses to “roti canai sedap”

  1. wahida says:

    alaaaaaa, x nampak rambut….huhu…

  2. salam..
    kusyuk dia mkn roti canai.. tak peduli mama nak ambik gambar pun.. hehe..

  3. dana says:

    suke akak kalu nengok bdk2 suke mkn, kite pun senang hati nk bwk pg mana2… mkn siap ada princess tmn lg, kelas betul tau sara

  4. amirah says:

    tabahnya nak travel jauh2..huhu…kalo anak saya pun suka bab cicah mencicah ni..kdng dia hisap kuah je..huhu

  5. KA pun suka roiti canai tau… hehehe, moga dipermudahkan segala urusan yer

  6. masya says:

    berselera betul….

  7. daddyziyyad says:

    tu betul2 suka tu…kalau boleh makan sampai 2 keping! ;)

  8. suriaamanda says:

    my daughter si Dania tu pun sama…agaknya ikut maa i mengandungkan dia dulu kot..hari2 duk bedal roti canai..tp betul ke teori tuh..hahahahaha

  9. Nafira says:

    wowwww…untie pon terliur tengok Sara makan lah~
    sedapnye roti canai die~

  10. lyafrina says:

    berselera dia makn tu..sama cam asya suka mkn roti canai gak

  11. maszull says:

    assalamualaikum hasliza….sedapnya roti canai tu…;)

  12. Sedapnye tgk sara mkn roti Canai…selera jer dia…cimel princess tu..:)

  13. Sedapnye tgk sara mkn roti Canai…selera jer dia…comel princess tu..:)

  14. ummiross says:

    Salam lizz..

    Seronok kalau tengok anak berselera makan kan lizz.

  15. Lieyalatif says:

    Sumpah terliur tgk anak dare lizz mkn roti canai!!!!! Beriya2 makan hah hehehhe…..bagus lizz die suke makan….senang hati kalo gini…budak2 sekarang ni ramai yg memilih makan…..

    Nie ade jap2 lagi cari roti canai gak ni heheheheeh dasar x kuat iman lieya ni….

    In sha Allah moga cepat lizz dpt tukar….

  16. anies says:

    amboiii berselera kemain!


Leave a Reply

Current day month ye@r *