wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jun

Sabtu nan Indah | bunga daisy

Author:lizz

bunga daisi yang cantik Sabtu nan Indah | bunga daisy

Salam semua di hari sabtu yang indah ni ….  cantik tak bunga ni? ….mummy sangat suka bunga daisi cantik & sweet sangat…ingat nak bergambar  pakai  bunga2  ni kat kepala hehe berangan…kamu semua suka bunga aper ek? pasti ramai yang suka bunga ros….ader tak yang suka bunga tahi ayam  yang kaler kuning tu…hehe..

Pssst : bunga daisy dipercaya mampu untuk mengurangkan stress dan berfungsi sebagai relaksasi otot dan menurunkan ketegangan..jadi bunga daisy ni hadiah dari mummycute untuk anda semua…

pixel Sabtu nan Indah | bunga daisy

10 Responses to “Sabtu nan Indah | bunga daisy”

  1. ajumohit says:

    TQ mummy…pernah mkn bunga rose jek..nnti leh try ni

  2. hawa says:

    bunga daisy ni bunga kekwa kan kak..heheh….tak ingat plak..tapi bunga ni biasa buat hiasan kat hantaran..tepak sirih..makan belum lagi

    tapi mmg cantik bunga ni :)

  3. hafiz-ahmad says:

    Rupa-rupanya Mummy minat bunga daisy. Bunga apa lagi yang mummy suka ?

  4. yan says:

    so sweet..

  5. puanbee says:

    sukanya dapat hadiah bunga ni hehe lagi best kalo real


Leave a Reply

Current day month ye@r *