wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Jul

sahur sabtu dan ahad

Author:lizz

 

biler dah hujung-hujung ni kenapa la..

selera dah kurang..

bukan aper uollss…saya baru sihat demam dekat seminggu gak tak sihat..

pening-pening adoila…

aaa aaa…bukan  pregnant tau…dah check tak der aper..

biasa sahur kiteorang makan nasi

kali ni..

tekak nak makan maggie pedas…rendam 5 minit terus ngap,,

tak suka yang goreng bagai tu muak…

makan 5 suap dah kenyang…lebihnyer dedi yang habiskan…

9378137043 f3364ee5e7 sahur sabtu dan ahad

esoknyer pulak…

minum nestum makan roti sekeping  sorang…

sedap jugak…

nak makan nasik dedi pun tak berapa nak lalu..

lepas makan roti..

sorang bawak air masak kat bilik…

minum seliter sorang sambung tido balik…

9380907532 714aa09472 sahur sabtu dan ahad

kalo hari kerja lepas sahur terus keTrain…

sambung tido dalam train…

 

 

pixel sahur sabtu dan ahad

14 Responses to “sahur sabtu dan ahad”

  1. Rinna says:

    Hahaha sama laa ngan tekak akak.. baru2 nie teragak plak nak makan magie masa sahur..hehehe..

  2. suriaamanda says:

    SA PLAK SAMBUNG TIDO DALAM BAS..KUL 7 DAH SAMPAI KL…MAGGI TU LA PENYEDAP AKHIR2 RAMADHAN KAN…

  3. wahida says:

    tu lah…dah hujung2 ni mmg makin berkurang pulak selera…

    aku tgk megi ko terus terliur tau…

  4. lieyalatif says:

    alahai siannye lizz…nape ni…tak sedap tekak yeak…ye laa baru baik demam tu yg amik mase nak sedapkan tekak kot….

    kalo ade good news pun lieya suke gak heheeheh mane tau lizz cek awal sgt ke..amin…lieya doa2 kan kalo betul ade yeak…..ape2 pun take care tau….

  5. Dee says:

    Biasalah..dah hujung2 ni tp dee mmg tiap2 hari sahur dgn kurma, milo & sir masak..

  6. ajumohit says:

    moga segera sihat lizz, jaga kesihatan ye, tak lalu makan, makin kuruslah lizz nanti, bykkan minum air masak tau

  7. mamyharraz says:

    menu sahur sy dgn suami pun megi smlm hehe.
    sy doakan lizz cepat sembuh ya.
    take care.

  8. amirah says:

    kami pun dah beberapa kali makan megi masa sahur. tak lalu nak telan nasik pagi2..huhu..

  9. siannyer.. jaga diri moga cepat baik yer

  10. anne says:

    samalah lizz. dah hujung2 ni dah xselera nak mkn. nak masak pon malas.

  11. puan kutu says:

    makan pun tak menentu bila berbuka patut la slim.hehe

  12. SHiemaCma says:

    salam k.lizz..

    huhu..agaknye pewot dah kecik.. tu yg x selera mkn..skrg pun dah hampir ke penghujung ramadhan kan.. :)

  13. ktorang selalu gak bersahur makan meggi..mudah disediakan & sedap dimakan.. :)

  14. lyafrina says:

    ok je mkn simple2 gni lizz..lya sahur kdg2 tu just minum milo je..


Leave a Reply

Current day month ye@r *