wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Sep

Salam Aidilfitri

Author:lizz

        Salam Aidilfitri Pada semua…tahun ni beraya dengan tema colour turquoise idea last minute lusa nak rayer baru sibuk nak shopping baju rayer..padahal ofice dekat jer ngan jalan TAR tapi malas nak gi menyesakkan diri penat, panas semua ader huh letih..sebelum ni ader jer ikut member gi shopping kat jalan tar & ikut akak ipar gi membeli belah kat situ tapi sekerat jalan jer…penat baik gi sogo sejuk pun sejuk…boleh cuci mata…  Nak dijadikan cite malam 28 puasa kiteorg pegi la shopping nak taknak kener beli gak baju adik, abang & Mr suami ni baju mummyer dah lamer tempah sebenarnyer baju kerja tapi dah kesuntukan baju tu jadik baju rayer… 

        jalan punyer jalan dah dekat 2 jam kami kat situ satu pun tak beli lagi last daddy kater dalam sejam tak beli lagik kiter balik jerlah dah penat ni uwais ngan adik meragam dah ni…tetiber terpandang baju kurung untuk adik colour turquoise dan2 tu gak gi capai n tanyer harga pastu test baju adik lengannya panjang skit tapi ok la drpd takder langsung cantik gak sesuai ngan adik siap ader sulam2 nagn labuci skali…cantik. 

             Pastu jalan depan sikit lagi daddy dah wat muke dah tapi mummy wat tak tau jer jalan jer lasst jumpe baju abang punyerla lamer carik nak beli takder size pulak eee geram tul la…daddy dah menghala jalan balik emmm ikut jerla  pastu lalu depan jakel ader la mamat tu duk menjerit2 mempromote baju melayu lalu kami pun menghala ker situ kadang tu bagus gak promote denagan cara tu dapat menarik perhatian kami anak beranak yang telah sekian lama duk bejalan marathon ingat kalo dah 3 jam ni boleh sampai puchong ni…kalo berjalan punyer lama camni..sampai kat jakel terus tanyer akak salesgirl kat situ nak colour sekian2 akak tu carikan pada mulanyer takder colour tu akak tu pegi carik kat dalam store sib baik ader….tada sib baik ader kira tercapai la nak pakai sedondon selama 5 tahun kahwin inilah kali pertama sedondon kalau tidak cacamarba…hehehehe 

3 Salam AidilfitriAbang Uwais muka tulus ikhlas mintak mampun ngan daddy katernyer mintak maaf  Uwais nak mintak duit Rayer nak beli kit kat ,nak makan ice cream…lah itu jer toksah la abang sayang oi…muka sengih pastu lari tak dan2 nak lari nak bergambo pun susah.. puas pujuk… 

raya Salam AidilfitriDaddy & Mummy sikit punyer posin anak2 wat muka seposen…sedih jer.. 

4 Salam Aidilfitri 

Pengantin lapok berposing… 

2g Salam AidilfitriAdik Qaysara & Mummy 

5 Salam AidilfitriMaksu & Makteh tidak ketinggalan..

pixel Salam Aidilfitri

Leave a Reply

Current day month ye@r *