wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Nov

Sambutan Harijadi Afiq

Author:lizz

 

Sambutan Harijadi Afiq 

Dah lama beno gambor ni duk terperap dalam external mummy  tak ber update2  lagi gambar si Afiq Birthday….hehe…waa best tau birthday Afiq adik n abang memang sangat sonok….dierang ni memang suker sangat la…boleh berdegilan tampa kena marah mummy n daddy …..ha tengok keknyer bersadur coklat sodap…abang dah senyum2 dah abang memang sangat suker kek coklat siap kalo gi birthday party aper mkanan yang ader coklat semua dier telan adik pun samer dierang tak makan gula2 dierang tak suker….kiteorang cam biasa sampai lewat sikit time tu…ader hal..Time2 sampai Afiq tidur so takleh nak bergambar ngan Afiq dah nak balik baru sempat snap gambarnyer yang tengah moody baru bgn tdo….harijadi afiq 2 Sambutan Harijadi Afiq

harijadi afiq Sambutan Harijadi Afiq Cam biasa biler nak makan Daddy n Mummy ambik tugas memasing jager satu sorang melayan salah satu antara Uwais N qaysara….mummy suapkankan mihun sup qaysara bagi kekenyang daddy suap abang…pastu kiteorang pulak makan sampai konyang…huhu pastu rilek2 coz perut dah penuh raser cam ngantuk pun ader….hehe apepun memang best makan semua benda kiteorang makan yang paling best satey memang terbaik….tq yer Mior dan sha lain kali jemput lagik eekkk….

 

 

 

 

 


 

pixel Sambutan Harijadi Afiq

18 Responses to “Sambutan Harijadi Afiq”

  1. nUR_rOsALiNdA says:

    Happy belated birthday to Afiq

  2. yan says:

    akak pun teringin nak buat mejlis ala2 meriah cam ni.. tak perrnah buat punn..

  3. ajumohit says:

    amboi meriahnya besday party afiq, seronok tgk budak2 rmi berkumpul

  4. nenscollection says:

    epi besday afiq..;)

  5. mamaNoriz says:

    wah, grand la!

    hepi besday afiq :)

  6. lieya_latif says:

    meriah jugak…lieya suek tgk kek tu…comel….mmg siap le kene terjah ngan budak…sbb coklat kan…eh…mak budak pun same jugak…lieya pun kejar jugak tu hahaahahaah

  7. izan ishak says:

    waahhh…bestnya besday afiq.

    happy besday ye afiq. moga terus mmbesar mnjadi anak yg soleh dan bijak.

  8. rozuan says:

    happy birthday afiq.moga jadi anak yang soleh ye

  9. kak ieda says:

    happy bday buat afiq .. cantik kek .. dah setahun yeee .. semoga jadi anak yg soleh ! :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *