wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 Mar

Sara & Uwais di H&M paradigm mall

Author:lizz

Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

Ok kali ni kiter ker paradigm mall yer anak-anak

Dah lama nak beli kasut untuk dierang…kemain suker lakan bebudak dua orang tu….

 tengok la tu Adik ngan abang tengah beraksi

aksi manja adik dan abang Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

wa chaaaa itu la kerja abang ngajo adik ala-ala ganas..tapi adik tetap posing ayu…

alolo baik nyer abang peluk2 adik…. ni depan mummy kalo belakang dier luku2 nyer kepala adik dier tu…aksimanja adik dan abang Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

Nampak tak rambut dierang ni dah pendek….baru jer potong adik nampak lain sikit rambut klinting spring dier dah takder..abang rambut pendek pacak hehe…disebabkan kiter nak pi beli kasut jadik kiter pakai seliper jer yer ….

HMparadigm mall Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

Haa dah sampai kiter yek… H&M paradigm mall…..yok masuk….mata bersinar-sinar ok…hari tu targetnyer kasut sahaja jadi daddy dah pesan jangan nak gatai2 beli baju hari tu berhabisan 500 beli baju kat sini gak….jadi sila pejam mata tengok baju…

HMparadigm mall1 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

ok adik dah tau port dier kat maner…ha tu dia belum aper dah ambik cap pink tu siap pakai…lepas tu dier pi kutip semua bende yang kaler pink…pening mummy nak oi…semua bende nak pi….

hm4 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

tengok tu …siap duduk bersila….bajet cun la tu pakai spek bagai ni….kasut pun dier pilih sendirik…

hm6 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

siap suruh mummy tangkap gambar kasut pink tu…hm2 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

ni bergaya ngan daddy….dengan spek hello kitty * adik sebut hello bitty comelllsss

 


hm3 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

abang rileks jer pilih kasut pun cool jer dier tak kisah sangat…aper yang mummy n daddy beli dier pakai jer…dier try 4 pasang kasut time tu semua nyer ok…n murah dalam 39-69 jer…

h7m5 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

adik muka heppi dapat aper yang dier nakkan..untuk adik kasut 2 pasang satu flat * Ballet pumps warna biru gelap ni ganti kasut hitam yang hilang kat kenduri  & kasut pink feveret *Basketball shoes  39 hinggit…murahkan..kan….lagi satu terpaksa beli cap tu dier duk merengek nak…sebelum dier melalak amik jerla  kan….harganyer dalam 20 hinggit kot..

h7m5 Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

adik muka heppi dapat aper yang dier nak….. suka latu….

selesai bayo semua dierang terus pakai kasut baru…abang kasut turquoise adik kasut pink….

 

hnm Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

 

 

bergaya dengan kasut baru…..abang tu kenaper….wat aksi watchaaa jer….ni pengaruh kartun aper pulak ni….

Psssttt: H&M ni untuk budak2 ok la tapi untuk diri sendiri…takder yang berkenan susah betul ingat nak cari blaus tapi semuanyer tak berkenan dihati….

 

 

 

pixel Sara & Uwais di  H&M paradigm mall

22 Responses to “Sara & Uwais di H&M paradigm mall”

  1. Macam² aksi diorang..Dua² pandai bergaya..so sweet..^^

  2. nens says:

    gewamm..tgk deorg ni posing kak..mcm diajar2..hehe
    adik ngn abg dua2 kiut..muka fotogenik..hehe
    best ye kak ke H&M tu..sume brg budak2 yek..comel2 n trendy je brg die kan..hehe

    adik mmg sesuai sgt pilih pink dr ujung rambut sampai kaki dh pink..hehe

  3. Shidah says:

    Haii awak… Tq follow blog saya, camne saya nak follow blog awak ni

  4. Kakzakie Purvit says:

    Adik dah pandai nak melawa Lizz. Budak perempuan tak sama budak lelaki. Tapi kadang budak lelaki pun dia nak pilih sendiri juga.

    Beruntung anak-anak kita kan apa nak semua dapat. Moga terus dimurahkan rezeki – dgn anak-anak tak boleh lokek-lokek kan.:)

  5. mamyharraz says:

    betul tu liz .. kt h&m ni geram utk baju/kasut ank2 jer..
    kalau utk diri sendiri sy lebih suka cotton on byk pilihan :)

  6. niezzareena says:

    aiya… aku carik kasut sebiji mcm tu la utk qays… jenuh mencari akhirnya ku temui jawapan!

  7. Nida Hanafi says:

    Membuat lawatan balassss… memang seronok berbelanja untuk anak2. Tp yg tak larat bila segala benda diaorg nak…hehehe

  8. suriaamanda says:

    amboi…bukan main lagi mereka pandai betul bergaya kan…

  9. deno says:

    olo comel2 budak2 nih… bergaya gituuu….. btw akak, deno dah masukkan akak dlm bloglist deno :)

  10. mamamya says:

    comelnya pic no.2 & 2 tu… :)

  11. KesumaAngsana says:

    kemain lagi budak2 ni, gaya2 model lagi tu ! hehehe

  12. puan kutu says:

    amboi dua beradik ni kemain pandai bergaya.pilih kasut pun sama.warna je lain..anak laki biasala tak milih..girl macam mummy gak kan..:)

  13. cho zila says:

    dua orang budakni memang pandai bergaya tau.. suka auntie tengok..
    akak tak nah lagi sampai paradigmtu walaupun tak jauh mana… mungkin satu hari nanti kena gak pergi ….

  14. anne says:

    tak pernah pergi H&M lagi. dah jarang nak gi ukur mall ni. Takde masa..huhu

  15. Noen says:

    amboi, kemain lg dak 2 org ni pilih kasut ya

  16. nad mamaZN says:

    Stylo la!
    Penah pegi paradigm mall
    Tp takpenah perasan h&m ni ktne huhu
    Harga berbaloi x?

  17. bergaya.. dah mcam model..tenkiu share ;)
    buat masa skrg blom ada bb lagi

  18. ieyda says:

    xpenah sampai ke H&M tu…ingt nak beli satu baju utk ank2 ieyda…warna suar yg ank2 akak pakai tu cantiklah…

  19. event planner salary says:

    Pretty portion of content. I just stumbled
    upon your blog and in accession capital to say that I acquire in fact loved account
    your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing on your augment and even I success you get right of entry to persistently fast.

  20. butt injections…

    Sara & Uwais di H&M paradigm mall | H&M paradigm mall | h&m malaysia paradigm mall Haslizalizz.com…

  21. popcorn ceiling removal…

    Sara & Uwais di H&M paradigm mall | H&M paradigm mall | h&m malaysia paradigm mall Haslizalizz.com…

  22. pregnancy miracle says:

    pregnancy miracle…

    Sara & Uwais di H&M paradigm mall | H&M paradigm mall | h&m malaysia paradigm mall Haslizalizz.com…


Leave a Reply

Current day month ye@r *