wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Mar

sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap…

Author:lizz

sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap…

 

Nasi Goreng Pattaya yang sangat sedap special En Daddy yang masak…

dia memang hobi masak jadi saya selalu goyang kaki…hehe…

Taklah saya banyak kejer * sambil lap peluh

kalo dia masak ringan sikit beban kan…

Sara dan Uwais memang suka kalo ader telur hari-hari laukkan telur pun tak per…

telur dadar, telur mater kerbau, segala macam telur la…

Bebanyak lauk kalau terselit satu menu telur lauk lain x diusik..

anak uolls macam tu jugak ke? saya 4 kali dalam seminggu masak lau telur…

 

 

ok jom kiter tengok masakan special  Nasi Goreng Pattaya sedap Daddy namanyer…

8568134421 3cdf9086f1 z sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap...

Kemas jer Daddy lipat…*eh lipat ke ek

tak der hiasan aper…janji sedap

budak2 ni suka…riang gembira gitu…

hehe…

kat dalam nasi goreng pattaya tu daddy masukkan brokoli, bunga kobis & Carrot..

hiris halus-halus teknik sorokan sayur namanyer…

kalo takkan dia pilih mana yang dierang tak suka kat tepi pinggan..

kalo buat cam ni semua licin dia makan…

8569231028 b27f3f25a7 z sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap...

 

ni dia anak-anak mummy..

muka riang gembira sarapan dengan Nasi goreng pattaya daddy…

 

pixel sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap...

11 Responses to “sarapan untuk anak | Nasi Goreng Pattaya sedap…”

  1. Nafira says:

    tudiaaaa.. sorang satu dapat haaaa..
    kalo makan sampai habes memang puas ati lah~
    hehehe

  2. masya says:

    pernah dulu menjadi kegemaran anak saya.. sampaikan mmg saya kene masak nasi goreng mcm ni setiap hari… makan kat kedai pun nak nasi pataya.. sekarang selra anak dah berubah nasi ayam hihihihihi…..

  3. rasp says:

    cooked wif love….
    bertambah-tambah lazat lah rasanya kan….

  4. lily says:

    Wah nampak sedap jer tu….
    samalah hubby lily tu..suka masak klu time cuti siap offer nk masak…kita suka jer.. :-)

  5. Wak Gelas™ says:

    wak pon X pandey masak jugakk.,ahHKs

  6. ajumohit says:

    wahhh cayalah daddy, baik punya lipat tak koyak pun telur dadar tu, teringin nak buat jugak, okeh weekend punya projek hehehehe

  7. yan' cottage says:

    bertuahnya badan kalau hubby pandai masak he heee…

  8. faizaerina says:

    seronok suami pandai masak,, untung ~~ hihi

  9. AZUE says:

    wahhh untungnyerr cik abe dier masak….org lelaki kalau msk mmg sedap…sebab diorg guna bahan banyak…

  10. kak ieda says:

    wahhh tudia !
    mantopsss nak2 ibu buat kan ;)

  11. eiela says:

    cantik lipatannya. saya pun tak reti nak lipat secantik tuh, asyik koyak je.


Leave a Reply

Current day month ye@r *