wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Jan

sayang…Uwais…

Author:lizz

Oh  ini budak  sayang nyer kat dier ni…..maner nak  carik….budak gini kalo marah muka ilek2… balik sekolah hari 2 hilang barang… hilang pencil pemadam ruler sapu tangan stokin sekaligus…anjer2 ni memang geram tau…hari2  nak kena pesan tapi lain yang disuruh lain yang dibuat haha…hari semalam nyaris nak hilang beg sekolah… time balik terus tinggal beg tah maner2… yang dituju ke kantin..beli ais blended coklat lepas tu lupa letak beg kat maner…sib baik daddy jumper carik …hadoi…

8368691313 433c3dfb83 b sayang...Uwais...Macammaner nak marah kalo setiap kali nak marah buat muka gini….nak marah jer katernyer mummy yang baik tak marah anak ustazah cakap…huhu…yer la tu….sayang kamu nak…

nampak tak dalam mata nyer ader nur mummyer tu haha…

 

pixel sayang...Uwais...

10 Responses to “sayang…Uwais…”

  1. Mula-mula sekolah hal macam ini kakak rasa ramai ibu-bapa yg menghadapinya Leez. Kakak dulu macam tu juga. Sampai kena catu bawa satu pensil aje sebab kalau hilang esok bawa baru. Pensil warna pun pergi sekolah bawa yg kotak kecik aje – di rumah guna yg besar – kalau tak semua hilang

    Sabarlah masuk 3-4 bulan dah pandai jaga dah…

  2. anne says:

    pandai amek hati tuuu..tp kalau hari2 hilang brg haru jugak..hehe

  3. maszmadi says:

    kerana ice blanded sampai hampir hilang beg… iskiskisk

  4. hehe..pandai dia amik ati.mummy yg baik tak marah anak.. :)

  5. nens says:

    haha..pandai amek hati mumy die yek..hehe..
    sedapp sgt ice blende tu kali..smpai lupa beg..hehe
    si hensem boy mumy die ni..hehe

    akak sy pon x bape suka sgt crepe duyan..lg layan makan duyan fresh..tp terliur dengan crepe coklat plak..mcm2 skang..;)

  6. izan ishak says:

    alolo…pandainya uwais pujuk mummy. alahaii… kalau hilang brg mmg kita rasa nak marah aje kan. takpelah… lama2 nanti harap dia pandai jaga sume brg2 dia tu.

  7. mamyharraz says:

    sy pun selalu terrrrr marah dgn ank sbb geramm hehe..tp bila sedar cepat2 muhasabah diri yg mcm singa ini T___T..

    hensem uwais :)

  8. LYAFRINA says:

    aduyaii…
    itulah.tgk muka dia wak comel g2..nk marah pon x jadi.. bila bsr nnti mesti ensem abg uwais ni

  9. ajumohit says:

    hihi mmg mcm tulah marah2 sayang kan lizz, owh link baru ye lizz ok noted ;)

  10. IntaNBerliaN says:

    hhihiii comel je…

    mcm alisha td.. sy baru je kekonon nak buat muka singa kat dia.. tp boleh pulak dia cakap smile kat saya… hahhahha.. hbs tu, mmg xjdlah nak mrh kan.. hihii

    *saya dah letak link br lizz di bloglist


Leave a Reply

Current day month ye@r *